perjantai 27. tammikuuta 2012

Viikon poncho


Sehän valmistui sitten viikossa! Tasan viikossa. Neuloin joka päivä, joskus enemmän, joskus vähemmän. Valmiiksi sain ja olen ihan tyytyväinen tulokseen. Valitettavasti nyt ei tule kuvaa, jossa poncho olisi päällä, koska tämä minun kuvaajani on viikonloppureissulla Rukalla ;) 

Tämähän oli helppo ohje, aina oikeaa vain lankoja vaihdellen. Sopi hyvin esim. telkkaria katsellessa työstettäväksi. Tympeintä tässä työssä oli sauman ompelu ja tupsujen teko :D Se on sitten kumma, että sitä voisi vaikka maailman tappiin neuloa tai virkata, mutta sitten kun pitäisi ommella tai tehdä näitä härpäkkeita reunaan, tuntuu että hermo menee justiinsa. 

Poncho takaa.

Ainoa mikä tässä tulee ajan kanssa ongelmaksi, on tämän Puro-langan nyppääntyminen...mutta eihän se mitään uutta ole, sellaista tämä lanka nyt vain on :/

Mitä sitä sitten tekisi...? Jatkaisiko jonkun keskeneräisen loppuun vai aloittelisi jotain uutta...hmmm. Koko viikonloppu onkin sitten itsellä vapaus tehdä mitä haluaa (kun se siippa on siellä rukailemassa), joten eiköhän sitä jotain käsityötäkin tule tahkottua tässä parin päivän aikana.

Malli: Suuri Käsityö 8/2009
Lanka: Novita Puro, Aamurusko 5,5 kerää ja Juolukka 5,5 kerää
Puikot: puikot nro. 6


6 kommenttia:

 1. Oikein ihana siitä tuli, vaikka meinasi vähän tökkiä aluksi. Ja tupsut kyllä jotenkin kruunaa ton ponchon. Hiplaan aina Puroa Prismassa, kun niissä on niin ihanat värit, mutta sitä en tiennyt, että se nyppyyntyy helposti. Harmi. Tuli just mieleen että Puroahan voisi huovuttaa. Huovutetut lapaset Purosta vois olla aikas ihanat =o)

  VastaaPoista
 2. Olen nähnyt jossain blogissa Purosta huovutetut lapaset eli eiköhän ne onnistu. Värimaailma näissä Puroissa on ihania ja tätä on ihana neuloa. Siksi tulee tasaisin väliajoin takerruttua tähän lankaan, nyppäänty tai ei!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanasti asettuvat Puron värit tuohon pontsoon. Oikein nätti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Prusiluska :) Tämä onkin näiden Puro-lankojen ihanuus - värien sekamelska!

  VastaaPoista
 5. Ton päällä olisi kiva kölliä...
  lämmin ja pehmoinen - joka koiran unelma!

  VastaaPoista
 6. Totta, Oili...meidän kaksi koiraa jo ovat testailleet ko. ponchoa siinä vaiheessa, kun neuloin tekelettä - hakeutuivat pötköttämään neuleen reunalle aina kuin mahdollista. Eli jos ei itsellä tule pidettyä ponchoa, kaksi koiraani ottanevat tämän käyttöönsä :D

  VastaaPoista