keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kirjoneuleiden ihanuus ja kamaluus

Kirjoneuleet ovat ihanan näköisiä, mutta ainakin vielä allekirjoittaneelle hitaita tehdä :/ Jotenkin näiden rivien lukeminen, ohjeiden seuraaminen on jotenkin vaivalloista..silmät meinaavat hyppiä väärälle riville ja montaa ruutua ei kerralla saa jätettyä mieleen, että miten neulotaan...vaatiiko tämä vain harjoitusta, vai olenko vain tulossa vanhaksi, eli silmäni harottavat ja muisti pätkii?? (Juu, ei tarvitse vastata..) Toisaalta taas, täytyykö neuletöiden olla aina niin helppoja? Jollei ota työn alle jotain "vaikeampaa", jääkö kehitys siihen? Tai tarviiko edes kehittyä, voiko vain neuloa/virkata ja nauttia..? No joo, jospa lopetan nyt tämän filofosoinnin ja totean vain, että valmista tuli ja yksi kirjoneuletyö tehty :) (Ja tahtoo tehdä lisää..)Huomasin tuossa neuloessani, että nämähän ovat aivan halloweenin väriset...oranssia ja mustaa (tai no, tumman harmaata)! No, on syksyllä sitten viralliset lapaset halloweenin viettoon :D

Niin, ja nämä olivat yksi keskeneräisistä töistäni, jotka olin ennen ponchon tekoa aloittanut tekemään. Siitä itselle plussa, että yhden vanhan työn sain tehtyä loppuun. 

Malli: Malla-lapaset
Lanka: 7-veljestä
Puikot: nro: 3,58 kommenttia:

 1. Hienot on!
  Jos teet musta-keltaiset, niin mies voi käyttää jääkiekko-ottelussa :)

  Kirjoneuleen tekeminen on välillä työlästä, mutta tulos palkitsee. Eihän sen neulomisen aina niin helppoa tarvitse ollakaan...

  VastaaPoista
 2. No, sinäpä sen sanoit, musta-keltaiset lapaset miehelle todo-listaan ;)

  Niin, välillähän voi tehdä helpompaa, telsun ääressä tehtäviä käsitöitä ja sitten näitä, joissa tulee kieli keskellä suuta seurata nuotteja ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunista kirjoneuletta!
  Mun pinna ei jotenkin riitä noihin kirjoneuleisiin ollenkaan. Mieluummin vaikka monimutkaista pitsineuletta, kunhan voi neuloa vain yhdellä langalla.

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän kyllä, Sanna :) Kahden (tai useamman) langan juoksuttamisessa on kyllä omat ongelmansa, ainakin näin aloittelevalla kirjoneuleiden tekijällä :/ Itsellä kyllä tullu tehtyä melkoisen vähän pitsineuleita..siinäkin olisi yksi petraamisen paikka meikäläisellä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos :) Näiden tekemisestä ei jäänyt traumaa, ja olenkin katsellut vähän sillä silmällä muitakin kirjoneulelapasia, että josko tässä jossain vaiheessa toisetkin täräyttäisin :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat tuli. Nyt vaan takomaan lisää =o)

  VastaaPoista
 7. Olen jo, Hanna, selalaillut erilaisia kuvioita ;) Tosin neuletakkikin on vaiheessa..ja moni muu ;)

  VastaaPoista