torstai 19. tammikuuta 2012

Kukkakedolle, vaikka vängällä!

Ostin noin viikko sitten alelankoja prismasta ja näitä Novitan Kukkaketo -lankoja ostin pari kerää: tätä ruusua kerän ja toisen päivänkakkaraa ja ensimmäiset sukat ovat sitten valmiit. Päivänkakkarasta olisi tarkoitus tehdä vastaavanlaiset sukat...jossain vaiheessa. Melkoista tikuttamistahan tämän langan vääntäminen on, mutta olen aina pitänyt tästä kuosista, mikä tästä langasta syntyy. Virkkasin vielä sukkiin pienet kukkaset, näin ehkä näistä muodostuu hieman omanlaisemmat. Omanlaisemmat siksi, että näitä tästä langasta tehtailtuja sukkia on joka toisella...sain tämän huomata toissapäivänä salilla, kun olin pukeutumassa pukuhuoneilla kotiinlähtöä varten ja vastapäätä oleva nuori nainen nykäisi juuri vastaavasta langasta (ja väristä) tehdyt villasukat jalkaansa :D 


Malli: Perussukat
Lanka: Novita, Kukkaketo (Ruusu)
Puikot: nro: 3

..ja sitten vielä lopuksi: minua kyrsii!! Olen "huutanut" huuto.netistä yhden vanhan Suuri Käsityölehden viime viikonloppuna (ja maksanutkin sen) ja en ole vielä lehteä saanut itselleni..murrr...himoitsen yhtä ohjetta siitä ja odottelen täällä puikot ja langat ojossa ja lehteä ei vain luukusta tipu!! Toivottavasti huomenna tulee, jotta viikonloppuna pääsen tehtailemaan tätä ponchoa.

Niin...ja jos jollain olisi vinkata ohjetta miesten liiviä varten, sellaista hyvin perusmallia (ei kuvioita, ainakaan liikaa) ja seiskaveikan paksuiselle langalle, olisin kiitollinen :)

Jatketaan tikuttamista, kyllä se talvi tästä tokenee!


7 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen ihanat sukat, kukilla tai ilman. Juuri tuo värimaailma viehättää jostain syystä minuakin. - Toivotaan, että saat lehtesi ennen viikonloppua ja joka tapauksessa; hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hempeetä, niin hempeetä.
  Toivottavasti lehti tulee tai ei ole Tintsan mieli kovin hempee...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Meke ja viikonloppuja sinullekkin :)

  Juu, ja huomenna istuin puikkojen kanssa postilaatikoin luona odottamassa lehteä tippuvaksi ;)

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani

  http://valostavarjoon.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kiitos Aikku! Nyt vain tupsahti lehti postista ja häätyy aloitella sitä ponchoa, miten tässä joutaa siivoamaan, tekemään (Aikun ohjeen mukaan) moussakaa tai muuta :O Voi hyvät hyssykät nyt sentään :D

  VastaaPoista
 6. Laitahan kuvia, miten poncho etenee! Vai eteneekö se?

  VastaaPoista
 7. Ok, pitää laittaa kuva. Eilen aloitin ja tänään sitten purin tekelettä kahteen otteeseen, että sillä tavoin etenee...grrr..

  VastaaPoista