keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Huojuva kasa ja laatikollinen lankaa

Hengissä ollaan :I Olen vain uppoutunut nyt tähän torkkupeiton virkkaamiseen ja koettanut siinä välissä viettää kesääkin ;) Kohta aletaan olla tilanteessa, että tilkut on virkattu, mutta jumalaton päättelytyö olisi edessä ja sitten mietintä, että mitenkän minä nämä palat saan yhteen ja kuinka sitten vielä virkkaan reunuksen. Eli töitä tämän suhteen vielä riittää. 
Ja sitten tein taas vanhanaikaiset, tilasin uusia projekteja varten 1, 250 g uusia lankoja. Näille uusille langoille olen keksinyt jo kohteet (piti ihan kirjoitta ylös, jotten itse unohda, mitä piti tekemäni), mutta että milloin lähden oikeasti työstämään niitä, on vielä pitkässä kuusessa. Pahvilaatikon piilotin viimeiseen huoneeseen, miehen silmien alta piiloon. Ei jaksaisi selitellä pahvilaatikollista lankoja nyt millään :D No joo, eli vielä menee aikansa, että tämä peite on valmis, mutta outellaan, outellaan, ei hättäillä!4 kommenttia:

 1. minä oon tilkkuvilteissä päättelyurakat säätänyt mahdollisimman vähiin. virkkaan siis aina värinvaihtokohdassa vanhan langan sinne uuden langan silmukoiden sisään, ja yhdistäessäni - senkin teen virkkaamalla - virkkaan samalla tavalla pääteltävät piiloon. ihan hyvin ovat piilossa pysyneet, testi on aika kova... oon nimittäin virkannut siskoni kahvilaan hartiavilttejä, joista osa on ollut käytössä jo monta vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Olen itsekkin yrittänyt joskus tällä taktiikalla, jolla sinä tämän päättelyn suoritat, mutta jotenkin minulla nämä langanpätkät jäävät rumasti työhön eli en vain osaa tehdä sitä sievästi :I Nyt sitten isolla neulalla koetan pujotella näitä langanpätkiä työhön, iso työ, kuten voit vain arvata! Sinulla kuulostaa olevan suuri työmaa tuolla siskosi kahvilassa, mutta mikäs sen mukavempaa, kun tietää että käsityöt tulevat hyvään ja kovaan käyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Huuu! Sulla on lankaa siinä missä mulla helmiä :) Oikeasti, en tiedä enää minne niitä pinoisin...Odottelen mielenkiinnolla millainen peitosta tulee...

  VastaaPoista
 4. Hahaa, voin vain kuvitella, kuinka paljon erilaisia helmiä ym. aarteita sinullakin on :D

  VastaaPoista