tiistai 3. heinäkuuta 2012

Heinäkuun helteisiin lämpöinen villatakki

Melko työlästä on neuletakin vääntäminen. Muistinpahan vain tämänkin, kun tätä tekelettä väänsin. Alku lähtee sutjakkaasti liikkeelle, mutta hihojen kohdalla alkoi jo usko loppua :I Tuntui, ettei tämä valmistu IKINÄ...viimeiset metrit sitten hikoilin tähän neuletakkiin tänään ulkosalla, jossa asteitakin alkoi olla melkoisesti, ainakin auringossa :I 100% villalanka alkoi tuntua melko sitkeältä sormissa. No, enivei. Ensimmäistä kertaa neuloin Dropsin Karismalla ja on muuten aivan ihanaa lankaa; niin pehmyttä, että (ehkei kuitenkeaan heinäkuun helteillä ulkona työstettävä lanka..)! Haluan ehdottomasti neuloa tällä langalla lisää...neuletakkeja :I Et silleen. 
Parempi oli jättää jälleen naama kuvaamatta - sain hiukkasen liikaa aurinkoa ja naama on kuin pakanamaan kartta :/ Istuinkin ulkona kokonaista 45 min..


Viimeistelyä ulkosalla.


Ja tälläinen vempula siitä sitten tuli!


Puunapit ovat e-Bayn kautta tilattuja.

Niin, ja kun täällä turhuuksien roviolla ollaan, en voi olla mainitsematta tätä minun uutta aarretta: Kekkilän parvekeviljelysettiä, jonka hankin perjantaina alennuksesta. Olen hurahtanut täysin näihin Kekkilän tuotteisiin, vaikka ovatkin kalliin puoleisia. Mutta eiköhän tästäkin riitä iloa moneksi vuodeksi?Passaa sitä nyt nautiskella parvekkeella ja syödä vaikka kirsikoita heinäkuun helteillä :) Nautitaan täysillä, kukin parhaaksi kokemallaan tavalla <3

Malli: Dropsin jakku (karmea sana tuo jakku...neuletakki tämä on!)
Lanka: Drops Karisma (100% villaa), väri nro. 16
Puikot: pyöröt nro 3 ja 4

8 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon tosta harmaasta väristä. En olekaan koskaan kokeillut Karismaa, mutta ehkäpä pitäisi, kun niin sitä kehut.

  VastaaPoista
 2. Minäkin pidän tästä harmaasta väristä ja todellakin kehoitan kokeilemaan Karismaa - itse en voi pitää ollenkaan sellaisia villavaatteita, jotka pistelevät ja tämän pehmoisuus lähentelee jo alpakkaa!

  VastaaPoista
 3. Voin niin kovasti samaistua tuohon tunteeseen, että tää ei valmistu ikinä! Itse aloitin syksyllä tunikaa joululahjaksi äidille ja nyt vasta sain valmiiksi. No, olihan tuossa kaikenlaista ennakoimatonta viivästystä ja tein välissä monta pikkuprojektia, mutta silti. Huikea tunne tämä. Ja vaikka sitä kuinka vannoo, että ei ikinä enää, niin eiköhän sitä taas kohtapuoliin ole jotain uutta murheenkryyniä puikoilla...

  Kivalta näyttää kyllä neuletakki! Ehkä tosiaan ei paras heinäkuun säihin (toivottavasti ainakaan), mutta onpa sitten syksyä varten valmiina. :)

  VastaaPoista
 4. Näinhän se Vyyhti on, että ei sitä tahdo uskoa tosiasioita, vaan aina ottaa isoja projekteja työn alle :I Mutta onnea kuitenkin sille, että sait tunikan valmiiksi! Itsellä on yksi torkkupeitto myös ollut vaiheessa monta monituista kuukautta, enkä kyllä ole koskenutkaan siihen pitkään aikaan...ja katsotaan taas, mitä innostun puikoille tai virkkuukoukulle heittämään...käsityöt ei ainakaan lopu kesken, se on varma se ;)

  VastaaPoista
 5. Tykkään sun neuletakista! Mulla on ollu haaveissa jo useamman vuoden neuloa itselleni harmaa neuletakki. Pitäisi vaan löytää se inspis. Toisaalta Revontuli-huivikin oli mielen päällä pari vuotta ja sitten kun se inspis tuli, niin neuloinkin niitä melkein kymmenen ;oD

  VastaaPoista
 6. Neuletakit ovat kyllä siinä mielessä kivoja, että niitä varmasti tulee pidettyä. Ei ehkä heinäkuussa, mutta kyllä tässä ilmastossa usein neuletakkia tarvitaan :) Revontuli-huivia on ilmeisesti mahdoton tehdä yksin kappalein, itse väänsin niitä kolme :D

  VastaaPoista