maanantai 16. heinäkuuta 2012

A Blog with SubstanceTällaisen tunnustuksen sain Meketys -blogista. Kiitoksia siitä koruilija Mekelle :)

Kesäänhän kuuluvat leikit, joten tällä tunnustuksella leikitään seuraavilla tehtävillä:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni.

Teen tässä kuitenkin sellaisen poikkeuksen, että heitän haasteen lukijoille - eli jos piipahdat blogissani ja sinulla on oma blogi, vastaa tähän haasteeseen ja ilmoita minulle, että olet ottanut haasteen vastaan...vaikka kommenttiosioon! Näin pääsen itsekkin ehkä uusia blogeja lukemaan ja näin antaa myös muille mahdollisuuden löytää sinun blogisi!

Ja sitten nämä kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni:
1. Aamupalani on vuosien ajan ollut melko lailla sama: espressoa kunnon tujaus ja paahdettua paahtoleipää oivariinillä ja kotimaisella kurkulla. Ei mikään terveyspommi, mutta hyvälle se vain maistuu!

2. Toinen nimeni on Eveliina.

3. Hamstraan ulkomailta joulukoristeita. Mitään järjellistä selitystä tähän minulla ei ole. Ei kai sellaiseen voikkaan olla? Lempparipaikkani on ehdottomasti New Yorkin Macy´s, missä tasaisen varmasti menen sekaisin vuodesta toiseen..eli jos menet syksyllä New Yorkiin, käy ihmeessä Macy´s ylimmässä kerroksessa, jossa on SUURI jouluosasto :I Ihme on, jos pystyt käymään siellä, ilman että jotain tarttuu mukaasi.
4. En juo espressoa/kahvia 12.00 jälkeen, herkkähipiäisellä menee yöuni muuten :I


5. Pidän kalastamisesta ja kalaruoista, mutta en pidä kalan perkaamisesta tai fileoinnista. Ei hyvä yhtälö.


6. Olen kyllästynyt maalaamiseen. Siis seinien, ym. Olen niiiin paljon maalannut kotona ja mökillä, että aina kun näenkin maalipurkin, alkaa ahdistamaan. Tekemättömiä maalaushommia olisi vieläkin, joten eipä se taida auttaa itku markkinoilla :I


7. Painajaisiini liittyy usein vesivoimalaitos (?), eli saatan nähdä painajaista siitä, että olen esim. vedessä ja voimalaitoksen imu vetäisee minut turbiinin syövereihin. Toinen painajainen on, että näen lentokoneen tippuvan - itse en ole mukana, mutta olen siis silminnäkijänä tilanteessa. Nämä kaksi aihetta ovat pyörineen vuosia painajaisten juonina :I Onneksi en kuitenkaan usein näe näitä unia.


8. Toistan asioita puhuessani. Suunnattoman ärsyttävä tapa.Ja lopuksi vielä käsityörintamalle. Aloitin jälleen järjettömän tehtävän - peiton virkkaamisen. Eli nyt sitten jumitetaan taas pitkä tovi tämän kimpussa - ellen sitten taas kyllästy ja aloita jotain uutta. Katsotaan, miten emännän käy!4 kommenttia:

 1. Kiva idea tilkuista peitoksi. Näin jossain blogissa laskurin, että montako päivää jouluun :) - Tuli vaan mieleen noista joulukoristeista - New Yorkissa en ole vielä päässyt käymään - vaikka matkustaminen on kuulunut ohjelmaan menneinä.

  VastaaPoista
 2. Paljon on tiedossa virkkaamista ennen kuin valmista tulee :) Haa, sellaisen laskurin haluaisin itsellenikin - eli kuinka monta päivää jouluun. Jouluhöperö :I NY suosittelen, jos haluaa käydä katsomassa teatteria, oopperaa (liput edullisia ja metrolla pääsee suoraan oopperan "kellariin"), konsertteja tai vaikka ostoksia. Tai oikeastaan mitä vain, kaupunki josta löytyy kaikkea.

  VastaaPoista
 3. Virkkuuhommia tiedossa koko syksyn ajalle?
  Sulla on tietenkin samaan aikaan menossa tuhat erilaista rinnakkaisprojektia?

  En osallistu haasteeseen. Ei jaksa. Y'know.

  VastaaPoista
 4. Älähän nyt, ei tässä ehkä koko syksy mene tähän projektiin (siis virkkaukseen). Tosin viikonloppuna homma ei edennyt pätkääkään (mökillä), mutta jos sitä nyt viikolla saisi taas eteenpäin, niin jospa se siitä...Niin, ja rinnakkaisprojekteja tietysti löytyy myös ;)

  Juu, haasteeseen osallistukoon ken tahtoo/jaksaa. Tahtoo näin kesäisin olla ihmisillä paljon muutakin tekemistä!

  VastaaPoista