tiistai 14. helmikuuta 2012

Tumppurekkailua

Piipahdin sitten tänään Tumppurekassa (Novitan ja Marttojen yhteinen viritelmä), joka pysähtyi tänne Ouluun tänään, tiistaina. Pyöräilin salin kautta Raksilan marketeille, jossa rekka oli parkkeerattuna - pyöräilin ja kirvasin, keli nimittäin oli järkyttttävä. Tuuli ja jäistä lunta satoi kauluksesta sisään ja lumisokeus iski välillä niin pahasti, että tömpsäytin pyörällä penkkaan....hrrrr...tilaisin yhden kevään, kiitos! Väkeäkin  oli paikalla kuin pipoa, joten rekassa kulkeminen ei ollut mikään ihan yksinkertainen asia...ja kun tällä kulkijalla oli iso kassi salikamoja + kauppakassi mukana, olin varmasti lähinnä säälittävä näky, mutta sekaan vain työnnyin, anteeksi vain kaikki, joita kolhin kasseillani :D Ja mitä siitä, jos pikkaisen nokka tippasee ja naama on jäisestä lumesta tulipunainen - nyt on talvi :/
Jotain Novitan lankojakin olisi ollut rekassa tarjouksessa, mutta kerrankin ohitin langat ilman suurempia huokauksia. Uusimman Novitan lehden kyllä sitten ostin, mutta se kuului joka tapauksessa hankittavien listalle.

Rekasta löytyi myös hauska näyttely tumpuista - lapasista, ja kyllähän siellä olikin hieno lajitelma kirjoneulelapasia esillä. Olisipa siellä ollut ohjeet jaossa näihin tekeleisiin, niin olisin varmasti kaapannut ison pinon niitä mukaani.

Marttoja ja Novitan väkeä oli myös reilusti paikalla opastamassa halukkaille mm. lapasten tekoa tai muuten ohjeistamassa kysyjiä. 

Mutta ihan mukava tiistain ilahduttaja rekkailu oli ja nyt kun olen päässyt takaisin kotiin tuolta tuiskusta, taidankin täräyttää kuumat espressot ja tutustua uuteen Novitan lehteen. 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä "keikalta". Neulomuksissa on kiva saada apua.

    VastaaPoista
  2. Usein sitä myös tarvitsee, sitä apua - aina ei ohjeita itse ymmärrä ja silloin on hyvä keskustella jonkun toisen kanssa ja yhdessä pähkäillä, miten ohje ehkä tulisi tulkita.

    VastaaPoista