keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Cardigan


No niin, sainhan tämän neuletakin päätökseen. Ja jälleen purosta. Puolet tähän kuluneesta langasta on ostettu alennuksesta (-40%) ja puolet sitten normaaliin hintaan. Näin tämän neuletakin ohjeen samasta lehdestä, kuin mistä löysin tämän ponchon ohjeen. Halusin tehdä myös tämän neuletakin. Simppelin ja värikkään. 

Neuletakkin valmistui reilussa viikossa (isot puikot), mutta huomasin tätä tehdessäni yhden saman ilmiön, joka tuntuu minulla toteutuvan usein...teen intona alkuunsa työtä, mutta sitten kun loppu lähestyy (nyt siis viimeisen hihan kohdalla), alkaa ajatukseni karkailla jo toisiin (mahdollisiin) käsitöihin ja työn tahti hidastuu :D Alan selailemaan nettiä ja lehtiä, katselemaan ja miettimään "sillä silmällä", että mitäs sitä seuraavaksi tekisi. Vaikka entisiäkin töitä olisi kesken :/ Tälläinen olen, ja minkäs teet!
Ja tietysti ehdin myös mokailemaan tämänkin työn kanssa...olin jo "muka" tehnyt työn valmiiksi ja oikein asettelin esille tekeleeni, jotta saatoin katsoa tekelettä valmiina...ja kas kummaa, olin tehnyt toisesta taskusta yhden raidan verran liian lyhyen :D Voi elämän kevät minun kanssa! No, ei siinä tietysti muu auttanut, kun purkaa osa taskua ja nitkuttaa yhden raiden verran lisää...hoh hoijaa..
Nyt EHKÄ voisi työstää jotain vähän pienempää tähän väliin. Keväistä pipoa tuossa olenkin jo aloitellut ja toisia kirjoneulelapasia tekee mieleni vääntää. 

Malli: Suuri Käsityö 8/2009, koko M
Lanka: Novita Puro, Kajastus 300 g ja Juolukka 300 g
Puikot: puikot nro. 5 ja 6

9 kommenttia:

 1. Kaunis neuletakki! Värit on herkulliset, ja jotenkin kummasti alkoi kuvia katsellessani tehdä mieli lapsuuden herkkua eli Suffelipatukkaa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan tosi, Sanna! Tässähän on suffelin värit, hyvin hoksattu :D

  VastaaPoista
 3. Näillä pakkasilla villatakki on ehdoton!

  VastaaPoista
 4. No niin on, Aikku :/ Mutta huomenna lauhtuu :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit ja kiva malli. Olen itsekin neulomassa PURO:sta ja sävy taitaa olla sama =o)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Emma ja Hanna, nytkö sinäkin sitten lankesit tähän Puroon ;)

  VastaaPoista