torstai 16. helmikuuta 2012

Nettiostoksilla

Olen selkeästi niitä henkilöitä, jotka ovat siirtyneet suurelta osin nettikauppojen (suur)kuluttajaksi ja kaupoissa tulee lähinnä käytyä ruokaostoksilla. Jotenkin se on itselle luontevaa ja vähemmän hermoja raastavaa, kun voi läppärin avulla tutkailla, mitä on tarjolla ja sitten miettiä rauhassa, mitä tilaa - jos tilaa. Tietysti tulee myös hankittua sellaista, mitä ei ole loppuun asti harkittu tai ei sitten jostain syystä sovellukkaan itselle. Pääosin kyllä olen ollut tyytyväinen, eikä minun kohdalla ole kertaakaan mitään negatiivistä sattunut, eli luottokorttini tiedot eivät ole joutuneet vääriin käsiin tms. Eihän sitä tietysti koskaan voi tietää, milloin jotain ikävää sattuu - mutta vielä ainakin harjoitan tätä netistä ostelua ihan surutta. Onhan se yleensä myös edullisempaa, kuin varsinaisista kaupoista hankitut vastaavat tuotteet. Tässä tietysti pitää pitää järki kädessä, eikä pidä mennä ostamaan tuotteita mistä sattuu nettisivuilta, eli paljon on myös itsestä kiinni, miten nettiostosten kanssa käy :)


Yksi selittäjä nettiostoksiini tietysti voi olla, että olen vain niin pirun laiska :DNo niin, asiaan. Tällä viikolla sain nämä tuotteet itselleni - netistä hankittuna tietysti. Eli Adlibriksellä oli alennuksia ja innostuin tilaamaan nämä pari kirjaa itselleni, ai jai ja nam nam! Uusia inspiksiä tulee sitä vauhtia jälleen, ettei entiset käsityöt ehdi valmistua alta ;)


Ja jälleen ebayn kautta tuli tilattua nappeja ja tämän kasan kaadettuani eteeni, alkoi myös heti raksuttamaan! Tekeillä on mm. neuleliivi, johon luultavasti tulen näitä nappeja sijoittamaan...ja jotkut yksinkertaiset sukat olivat kivat, johon voisi näitä laittaa pitkänä rivinä...tai pipoon? Tai...

Eli näin! Jos nyt taas pitäisi pienen tauon ostelusta (kun mitään en nyt koe todella tarvitsevani) ja keskittyisin keskeneräisten käsitöiden loppuun saattamiseen.

Torstaita, ystävät hyvät!

5 kommenttia:

 1. HiRRv-veen nättejä nappeja! =o)

  VastaaPoista
 2. Jestanpoo noita nappeja, tosi hauskat!

  VastaaPoista
 3. Suupielet menivät kyllä ylöspäin tänään, kun kaadoin kirjekuorestä nämä napit, melkoiset hyvänmielen napit ovat nämä ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä niistä napeista voisi yhden korunkin väsätä, vai mitä luulet?

  VastaaPoista
 5. Voi Meke, sinun käsissä niistä tulisi varmasti aivan upea koru :) Ja muutkin lukijani, käykää ihmeessä katsomassa Meken tekemiä upeita koruja: http://meketys.blogspot.com/

  VastaaPoista