keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Lauantai-illan inspis

...muuntui sitten viikonlopun ja alkuviikon aikana puutarhaessuksi (?). Näin nettiä selatessani hieman samantyylisen essun, mutta ohjetta ei ollut - joten mielikuvitusta kehiin..tai eihän tässä nyt mielikuvitusta juuri tarttenut käyttää, kun isoäidinneliöt ovat isoäidinneliöitä ja sillä selvä! Hiukan mielikuvitusta ja soveltamista käytin sitten näihin nauhoihin ja reunuksen virkkaamiseen sekä taskuun (johon voi laittaa vaikka siemenpussit tms.) ja kukkasiin. Tämä oli mukava välipala tehtäväksi, vaikka välillä tämä kyllä meni hiukan nysväämisen puolelle, kun piti vähän kokeilla kaikkea tähän yhteen essuun :I Mutta olen kyllä tyytyväinen tähän lopputulokseen, vaikka itse näin sanonkin; tästä tuli hauskempi, kuin alunperin osasin odottaa ja silloinhan voi (?) olla tyytyväinen lopputulokseen. Jospa minä nyt keskittyisin neulomaan tuon yhden liivin loppuun, joka on ollut kesken jo monta viikkoa...tai sitten näen jotain kivaa netissä ja niin sitä taas mennään!Crocheted apron
Malli: Omasta päästä ja netistä pöllittyä
Lanka: Novita seiskaveikkaa eri värejä
Virkkuukoukku: nro: 3,5Olenkin jo aloitellut siementen kylvämisen ensi kesää ajatellen...kasvamassa on oreganoa, basilikaa, tomskua, munakoisoa, kukkia ja mitähän vielä...katsotaan nyt, mitä niistä tulee, jos tulee yhtään mitään. Mutta selkeästi on alkanut mullan kanssa touhuaminen jälleen kiinnostamaan. Näin kevättalvella se aina iskee. Joka vuosi. Ja näissä multahommissahan saa/pitää olla puutarhaessu suojana, eiköstä vain?

5 kommenttia:

 1. Totta kai! Ihanat orvokit vielä kaiken kruununa - upeaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Meke :) Tähän settiin sinulla pitäisi vielä suunnitella minulle sopiva käsikoru ;)

  VastaaPoista
 3. Tänään on ihanan keväinen päivä, räystäät tippuu ja nenät valuu :)

  Kyllä sitä kelpaakin puutarhahommia ajatella!

  VastaaPoista
 4. Aurinko näyttäytyy täällä Oulussa ja lumetkin pikkaisen jo sulavat, ai että on nannaa :)

  VastaaPoista
 5. Hei, näyttää jotenkin tutulle :). Itse olen vasta-alkaja näissä viher-asioissa, joten mukava seurata kuinka sinulla etenee. Tervetuloa käymään minun blogissani :)

  t. Heli

  VastaaPoista