perjantai 28. lokakuuta 2011

Huopuu, huopuu!!

Olen aikaisemmin tehnyt itselleni vastaavalla ohjeella huovutetut lapaset ja kun olen jaksanut kehua niiden lämpimyyttä miehelleni aikani, pyysi mieheni että tekisin hänelle myös vastaavat. Mikäpä siinä, mukava vain, kun hän pyytää jotain tekemään, ettei tarvitse aina olla kärttämässä, että haluaisitko tämmöisen tai tuommoisen... ;)

Täytyy sanoa, että pidän näistä enemmän kuin omistani, erityisesti väritys näissä on kivempi: kahta harmaata vuorotellen.

Tätä ohjetta kyllä suosittelen kaikille, jotka haluavat itselle (tai vaikka antaa lahjaksi) takuuvarmasti lämpimät lapaset!


Tässä vähän perspektiiviä millaiset lapaset ovat ennen huovuttamista :DLopputulos tässä. Mies piti kovin näistä lapasista, joten eipä mennyt hukkaan näiden neulominen! Nyt saa tulla pakkaset, kyllä me taretaan!

Lanka: Novitan huopanen, lampola
Puikot: nro 8


4 kommenttia:

 1. Ihanan lämpimiltä näyttävät.

  VastaaPoista
 2. Lämpimän näköiset, noilla kyllä tarkenee.

  Tänään käytiin Haaparannassa ja Simon jälkeen (etelästä tultaessa heti ohituskaistan jälkeen vasemmalla) tien reunasta löytyy uusi keramiikkapaja ja lankakauppa. Kävin ostamassa tummanharmaata (yllättävä värivalinta) lapaslankaa. Aina sitä jotain lankakaupasta pitää ostaa.

  VastaaPoista
 3. Mukavan pörheät kintaat! Se on tosiaan mukavaa vaihtelua jos mies joskus pyytää jotain :D

  Upea peitto tuolla edellä, hyvä idea laittaa keskelle yksi iso neliö! Ensivierailulla blogissasi, taidanpa liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Aikku vinkistä, varmasti tulen käymään ko. liikkeessä vielä tutustumassa!

  Tervetuloa lukijaksi, Emma ja kaikki kommentit antavat aina hyvän mielen!

  VastaaPoista