lauantai 10. maaliskuuta 2012

Wingspan

Aika ajoin tulee törmänneeksi blogeissa ja muilla nettisivuilla johonkin MUST-neulomukseen...nyt se on mielestäni tämä Wingspan (vuosi, pari sitten se oli Baktus). Toooodella moneen ja kauniiseen huiviin olen selatessani törmännyt ja eihän siinä sitten auttanut muu kuin itsellänikin testata tämä ohje :) Ja olipas mukava työ tehdä - helppo ja nopea. Huivi näyttää vaikealta äkkiseltään neuloa, mutta totuus on jotain aivan muuta! Käy aivan aloittelijallekkin, ei tarvitse kuin osata neuloa oikeaa ja luoda silmukoita. Voin kertoa, ettei tämä jää tähän yhteen huiviin..ja tästä voi tehdä vaikka minkälaisia variaatioita: vaihtamalla langan paksuutta, silmukkamäärää ja lankoja vaihdellen kesken työn saa tästä peruspertistä vaikka minkälaisia tekeleitä. Suosittelen...jollet jo ole kokeillut ;)Malli: Wingspan
Lanka: Trekking Hand Art (Väri: Tobago, 512), vajaa 100 g
Puikot: pyöröt puikot nro: 3,5


5 kommenttia:

 1. Vau, hieno! En ole itse vielä tehnyt, mutta jossain vaiheessa aion kyllä tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Tämän tekemiseen ei montaa päivää mennyt, joten kun sopiva sauma tulle, Tuija, anna mennä vain :)

  VastaaPoista
 3. En ole minäkään vielä kokeillut. Ehkä noita voisi tehdä joululahjaksi muutaman? Eikö sitä kohta pidä alkaa sitäkin asiaa miettiä?

  VastaaPoista
 4. Oikea asenne, Aikku :) Joululahjoja ei voi aloittaa liian aikaisin miettimään. Ja joululahjaksi varmasti kiva antaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihan uusi tuttavuus minulle tämä huivi, mutta onpas kyllä hauska!

  VastaaPoista