lauantai 24. maaliskuuta 2012

Vaasin uusi elämä

Joopeli joo, nyt pääsi sitten hiukkasen käyttämään mielikuvitusta...eli meillä on olla töröttänyt (partsilla) tälläinen iso vaasi (joskus vuonna miekka ja kivi ostettu IKEASTA) ja kivahan se oli sen aikaa, kun se pysyi PUHTAANA sisältä. Olen pitänyt tässä vaasissa auringonkukkia ja ties vaikka mitä isoja härpäkkeitä, mutta ajan kanssa tämä vaasi sai väriä..sellaista *askan ruskeaa väriä, joka ei lähtenyt sitten millään...ja mites sitä edes putsaa, kun tiskiharja ei yllä kuin vähän matkaa kaulasta?? Kättä tänne vaasiin ei saa millään sisään. Olen yrittänyt erilaisilla puhdistusaineillakin tätä "huuhtoa" puhtaaksi, vaan ei! Olin jo jonkin aikaa miettinyt, että josko luopuisin koko ärsykkeestä. Sitten iski inspis ja onneksi niin! Eli ryhdyin virkkaamaan, neulomaan, punomaan, lettiämään jne. erilaisia (jämä)villalankoja tähän vaasin ympärille. Olipas muuten hauskaa touhua. Useamman tunnin istuin olkkarin lattialla ja väkersin sekä sovittelin näitä paloja vaasin ympärille. Jämälangatkin saivat taas kyytiä! Mutta siis: tadaa - vaasilla tuli uusi elämä makuuhuoneen puolella, eikä tämä nyt heti lähde yhtään mihinkään meidän kämpästä! 


..ja sitten kuvaralli:


Kuvasta näkee nämä likatahrat selkeästiTälläisiä "palasia" tai "suikaleita" siis virkkasin/neuloin, jotka sitten opelin rinkuloiksi ja pujottelin vaasin ympärille
Lankoina siis jämiä seiskaveikasta, lovikkaa, rose mohairia jne. Tälläisiä projekteja lisää, kiitos :D

10 kommenttia:

 1. Hienon näköinen, hyvin ja halavalla tuunattu
  SKä

  VastaaPoista
 2. Erilaisia versioita pääsiäiseksi, jouluksi... jne?
  Jämälankoja kuitenkin riittää.

  VastaaPoista
 3. Tuossapa oiva idea, Aikku :O Siitä se ajatus sitten lähti..

  VastaaPoista
 4. TOOOOOSI ihanasti tuunattu!! Kymmenen pistettä =o)

  VastaaPoista
 5. Hyvä ajatus. Tällä saa pidennettyä monen maljakon ikää.

  VastaaPoista
 6. Näin ajattelin myös asiasta, Neulisti :)

  VastaaPoista
 7. Onpa hauska idea! Hienoa, että maljakolle löytyi vielä jatkoaikaa. Ilmeisesti ilmettä on helppo vaihdellakin, jos kaipaa vähän muutosta välillä.

  VastaaPoista
 8. Näin juuri! ja tätä voi soveltaa moneen lasiastiaan :)

  VastaaPoista