tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pilkkikämmekkäät

Pitihän ne kämmekkäät myös miehelle tehdä, pilkkisellaiset...tai saahan se miäs näitä muuallakin käyttää, mutta pilkkihommissa (näin keväällä, auringon paistaessa) näitä tarvitaan. Nämä myöskin ovat oivat keväällä ja syksyllä, kun miäs heiluu kirveen kanssa möksällä...halakohommissa, nääs :/..tai sitten näitä voi pitää iPadia pyörittäessä, kuten kuvasta voi nähdä (tuli pieni pakko miähellä ryhtyä malliksi näille kämmekkäille, joten ei muuta kuin nykäse toiselle kämmekkäät kätteen, samalla kun oli päivän lehtiä lukemassa iPadista :D Multitasking, you know??) 


Paksulla langalla ja isoilla puikoilla tuleekin äkkiä valmista, ei näiden työstämiseen mennyt kuin pari päivää. Alkaa vain ärsyttävästi taas kertyä näitä pieniä jämäkeriä, kun tästäkin jäi yli sellainen nyttönen lankaa..murrrrr...täytynee miettiä taas jotain jämälankatyötä kohtsillään.
Malli: Omasta päästä
Lanka: Järbo Garn, raggi batik (Väri: 1531), vajaa 100 g
Puikot: puikot nro: 5

4 kommenttia:

  1. Kivat peruskämmekkäät, hyvät värit langassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Emma, peruskämmekkäät juurikin ja nämä tuli tarpeeseen :) Olen ostanut tätä lankaa joskus Haaparannalta ja yhdestä kerästä ei tietystikkään mitään ihmeitä tehdä.

    VastaaPoista
  3. Juuuuri näin, Aikku, juuri näin :D

    VastaaPoista