maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivän kauluri


Viime viikolla porkkasin enemmänkin kaappeja ja kätköjä ja nostelin esille näitä jämälankoja, joista vielä saa jotain aikaiseksi. Kyseinen lanka kuuluu Kiinasta tilaamiini lankoihin ja koska tästä langasta vielä sai jotain näkyvää aikaiseksi, päätin kokeilla tehdä miehelleni yksinkertaisen kaulurin. Halusin itselle sellaisen neuletyön, jossa ei tarvinnut laskeskella tai tuijotella jatkuvasti työn etenemistä...sellainen sopiva työ, kun tuijottaa tv:tä.Ohjeen tähän kauluriin löysin toisesta blogista, muuttelin sitä hieman langalle sopivaksi ja neuloin tämän helmineuleena. Puikot olivat neloset.


Sopivasti sain tämän tänään ystävänpäivänä valmiiksi ja kivahan se oli antaa miehelle sitten lahjaksi.


Kauluria voi pitää joko näin yksinkertaisena...


..tai sitten näin kaksinkerroin taivutettuna. Näillä pakkasilla lienee näin parempi vaihtoehto (Oulussa oli tänään -28 kun heräsin).


Nämä koppakuoriaiset, jotka toimivat siis nappeina tässä kaulurissa, olen joskus tuonut Egyptistä. Niiden pitäisi tuoda onnea...joten toivotaan, että kauluri ja koppakuoriaiset kaulassa tietää se rutosti onnea miehelle ;)

1 kommentti:

  1. Todella somia koppakuoriaisia! Eksyin blogiisi facebookin kautta ja olen nyt selaillut monenmonta postausta. Minua kiinnostaisi tietää, miten ja mistä tilaat kiinasta lankaa? Olettaisin että se on vähän edullisempaa kuin täältä päin ostettavat :) Toki jos se on salaisuus niin en pistä pahakseni ;)

    VastaaPoista