keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Yksi intohimoistani...


...käsitöiden lisäksi on selkeästi spinning! Ehkäpä tällekkin harrastukselle voisi yhden postauksen omistaa? Olen vuodesta 2005 epäsäännöllisen säännöllisesti harjoittanut tätä lajia.. ja kuten varmasti monet tietää, tämä laji koukuttaa!Tällä hetkellä hyrisen tyytyväisenä aamuspinningin jälkeisessä olotilassa, olotilassa jota ei millään muulla saa kuin kunnon rääkillä! Tunti alkoi aamulle 6.45, mutta minä nousen mielelläni aamulla viiden jälkeen, käytän ensin koirat ulkona ja ruokin ne ja sitten lähden pimeässä vinttaamaan pyörällä salille, jotta saan tämän annokseni adrenaliilia! No, huomautettakoon tässä, että aamulla aikaisin herääminen ei ole mikään ongelma meikälle, teen sen yleensä luonnostaan. 

Aamutunnit ovat kertakaikkiaan parasta: koko päivän on niin hyvä olo! Kun muutenkin olen aamuihminen, jaksan urheillakkin silloin parhaiten. Illalla olen jo löysä lörtsä, jolloin urheilukin on jo sellaista laahaamista. 

Olenkin niitä henkilöitä, joilla alkaa "vanne puristamana päätä", jollei pääse urheilemaan parin päivän tauon jälkeen. Tulee ikäänkuin usva pään ympärille ja tulen kiukkuiseksi (kiukkuisemmaksi kuin yleensä, en todellakaan ole mikään päivänpaiste luonteeltani :D) ja sen sitten ympärillä olevat joutuvat todistamaan :I Yksinkertaisesti minun on vain parempi tasaisin väliajoin liikkua, jotta itse voisin hyvin ja ympäristössä olevat immeiset eivät joutuisi minun uhreikseni. Se on myös mielenterveyden hoitamista: jos tuntee itsensä alakuloiseksi, yleensä kunnon hikipyrähdys auttaa.Pää punaisena ja tukka märkänä tunnin jälkeen...mutta ah, sitä olotilaa!


Samalla salilla olen käynyt siis vuodesta 2005 ja hyvin olen viihtynyt. Sen verran täytyy kyllä sanoa, että sen verran hifistelijäksi olen lajissa tullut, että olen kranttu ohjaajista. Onneksi kulkemallani salilla on pääsääntöisesti ihan ok ohjaajat, mutta kyllä täytyy sanoa, että yhden ohjaajan tunnille en lähde, vaan jään suosiolla pois...mutta toiset tykkää toisesta ja niin edelleen ;)


Tunnin jälkeen onkin sitten mukava pukeutua (jälleen) viimeisen päälle, kuten mieheni siskon vanhoihin "kolitseihin" ja itse neulomiin sukkiin :D Tällä rintamalla en sitten juuri hifistele; meikältä uusimpia urheilureleitä ei juuri löydy.


3 kommenttia: