tiistai 8. helmikuuta 2011

Eskimo-sukat


Mieheltäni syntymäpäiväksi saamillani eskimo-langoilla tekaisin itselleni lämpöiset sukat.


Dropsin eskimo-lanka on ihanan pehmeää ja lämmintä, mutta kuten olen aikaisemminkin todennut täällä, on se hiukan hankalaa työstettävää, näin sukkia ajatellen. Tuntuu että puikot (nro 8) ovat jatkuvasti tiellä. Neulominen ei vain ole "sujuvaa"...tiedätte varmasti mitä tarkoitan.


Mutta muuten lanka on mitä ihaninta ja pehmoisinta.


Ohjeena käytin tätä ohjetta, mutta en seurannut sitä tarkasti. Tein näistä mahdollisimman jalkaa myötäilevät, jotta voisin pitää näitä kenkienkin kanssa.


Resoreihin letitin nauhat ja pyöräytin pallukat, tämä siksi, että sukat pysyisivät ylhäällä kovemmassakin menossa :)


Näyttää siltä, että tämä sydäntalvi menee sukkia tai vastaavia neuloessa. Jokohan sitä jotain muutakin saisi välillä valmiiksi??

Niin..ja eikö olekkin melko kiva syntymäpäivälahja mieheltä; viisi kerää lankoja?

2 kommenttia:

  1. Ihan kadena seuraan sun sukkaoperaatioita. Mulla on tasan kahdet polvarit ja huomasin viikonloppuna, että toisissa on REIJÄT (!!!!) molempien päkiöiden alla!!! Voihan P**KA!! Joku bloggaaja jo varoitteli, ettei Handun lanka ehkä kestä kulutusta. Hitto, se taisi tosiaan ollaan pelkkää merinoa se käyttämäni Handu, jossa ei sitten vissiin ollut akryyliä mukana. Nyt harmittaa ja pitää miettiä paikkausoperaatiota...

    VastaaPoista
  2. Yyyyyhhh, ei se auta kuin paikata...ja aloittaa uudet sukat tuotantoon! Nyt jotain paksumpaa lankaa kehiin ja äkkiäkös sinä yhdet sukat tekaiset!

    VastaaPoista