tiistai 22. helmikuuta 2011

Aarteita kirppikseltä?


No, ehkä minusta itsestäni vain, mutta tulin jotenkin iloiselle päälle, kun tänä aamuna kävin täällä Oulussa Paljekirppiksellä ja löysin nämä värikkäät täkit mökille. Olin aina ajatellut, että minähän se en osta mitään vanhoja täkkejä tms. kirppikseltä..haisevat ja muuta sellaista! No niin, syön sanani jälleen. Ensinnäkin A) nämä olivat loistavassa kunnossa kumpainenkin, vaikka VARMASTI ovat vanhoja täkkejä ja B) nämä eivät döfänneet yhtään pahalle. Laitoin toki nämä vielä kertaalleen pesuun, ennen kuin lähden näitä roudaamaan mökille.Tämä keskimmäinen kuva on jotenkin hailakka (aurinko paistoi suoraan täkeille kuvattaessa), muta ehkä siitä näkee vähän tätä kuviota, jota näissä täkeissä on. Nuo kuviot tekevätkin näistä täkeistä jotenkin kivat. Vähän ehkä itämaiset. 


Kumpainenkin on samanlaisia, vain värit erit.


Minulla on jokin kumma päähänpinttymä, että mökillä tulee olla paljon sieviä täkkejä ja vilttejä sievässä pinossa, josta niitä voi tarvittaessa ottaa käyttöön. Mutta siis: ei missään nimessä tunkkaisia tai likaisia sellaisia ;)

No, ilonsa kullakin!

2 kommenttia:

 1. Niinpä, Tinskuseni, koskaan ei ole liikaa pyyhkeitä, tyynyliinoja, lakanoita, kylpytakkeja... eikä näköjään täkkejäkään.

  Hieno löytö! Vanhanajan täkeissä päällinenkin on ihan toista kuin nykyään.

  VastaaPoista
 2. Aikku, juurkin näin ;)

  Juurikin näin: täkkien pinnat ovat ihanat ja se tekikin niistä niin herkulliset.
  Itse taisin olla vain hiukka hauska näky tänä aamuna, kun pyöräilin kirppikseltä kotio, kaksi isoa täkkiä pinossa tarakalla ja etukorissa iso kassi ruokatarvikkeita :D No. Elämä on!

  VastaaPoista