torstai 21. maaliskuuta 2013

Ei kai tässä nyt ennää mittään myssyjä ruveta..

..värkkäämään?! No, näytetäänpä värkkäävän. Juu. Jos ei tälle talvelle, niin ehkäpä laitamme tämän siististi kaappiin odottamaan ensi syksyä ja talvea? Tai no. Ei täällä Oulussa kyllä mikään kevät vielä ole. Yöpakkasia riittää niin, että aamuisin saa vetää vielä toppahousut jalkaan, kun lähtee pyöräilemään. Lumetkaan eivät ole edes vielä YRITTÄNEET sulaa. Pöh. Ehkäpä siksi tämän myssyn tekeminen ei tuntunut yhtään oudolta touhulta.

No niin, minulla oli säästynyt yksi kerä tätä Puroa tuosta miehelleni tekemästä neuleesta. Kerä näytti sangen orvolta tuolla hyllyssä ja mietinkin, mitä tuosta nyt tekisin. Ja sitten muistin nähneeni tämän Novitan ohjeen, johon tarvittiin vajaa kerä tätä lankaa...ja kun tuota seiskaveikkaakin löytyy varastosta, päätin sitten kokeilla tätäkin ohjetta - minusta tämä myssy oli kuvassa niin veikeän näköinen, että kyllähän tämä ohje piti testata.

Eikä siinä mitään, mukava välipalahan tämä oli...helppoa neulomista ja päälle vielä hiukkasen virkkaamista (korvalaput).

Nämä sievät kaualakorut, punainen ja vihreä, ovat kylläkin koirien remmit..temmelsivät vapaana Lintulammen jäällä, kun otin kuvia.

Malli: Naisen neulemyssy (klikkaus ja pääset ohjeeseen)
Lanka: Novitan seiskaveikkaa n. 100 g ja Novitan Puroa vajaa 50 g
Puikot: pyöröt nro. 4 (40 cm) ja 4 sukkapuikot
Virkkuukoukku: nro. 4 

2 kommenttia:

  1. Kyllä kelpais pipo Hesaankin, ei keväältä tunnu tänään ei :) Upea malli, jälleen kerran!

    VastaaPoista
  2. Tattis, Meke. Taitaa olla siellä sama vika kuin täällä; aina tuulee, jos ei muuten ole ankeaa :/

    VastaaPoista