torstai 7. heinäkuuta 2011

Kappas. Pitkät sukat.

:/

Näistä pitkistä sukista näyttää kehkeytyvän minun tavaramerkki. Aikas monet olen jo tehnyt ja varmaan tulee vielä tehtyä useat. En oikein osaa sanoa, miksi näitä tehtailen menemään...ehkä siksi, että varmaa on, että niitä tulee pidettyä tai sitten vain uudet ohjeet jotenkin hyppäävät aina silmille: "tuollaiset olisi kiva vääntää."



Puikot neloset ja lanka e-baystä tilattua eihajuakaanminkämerkkistälankaa.


Ohje näihin sukkiin löytyy täältä.

Tein muuten ensimmäisen kerran vahvistetun kantapään näihin sukkiin, eli jotain uutta sentään tuli tämänkin projektin kautta opittua.



Näissä sukissa sai kyllä ihan kyllästymiseen asti nitkuttaa tätä kuviota varsiosassa.


Keskeneräisiä käsitöitä olisi odottamassa tuossa sivussa, mutta nyt mieleni tekisi myös aloittaa miehelle slipoverin neulominen. Saa nähdä. Mieli voi muuttua vaikka lankakasalle kävellessä. 

Taisin tänään olla tuolla takapihalla hupaisa ilmestys, kun neuloin lähemmäs +30 asteen lämmössä näitä pitkiä villasukkia valmiiksi. Hiki valui otsalta, mutta emäntä vääntää villalankaa puikot savuten. 

2 kommenttia:

  1. Ja näin valoisan aikaan kannattaisi neuloa mustaa lankaa, sillä syksyllä joutuu silmät jo heti kovemmalle aherrukselle silmukoita tiiraillessa ;oD. Kivat polvarit tuli jälleen kerran.

    VastaaPoista
  2. Olethan ollut ahkera, hurraa sinulle.

    Itse odotan inspiraatiota, olisi kiva saada sadat keskeneräiset työt valmiiksi. Etenkin koiran villatakki, ollut kesken jo kaksi talvea. Kohta on taas talvi...

    VastaaPoista