perjantai 1. helmikuuta 2013

Kahdeksantoista kerää lankaa

...niin. Sen verran tämä työ vei lankaa. Tosin 50g keriä, mutta kuitenkin. Iso läjä lankaa. Tuohon miehen neuleeseen ne hävisi, hupsista keikkaa :D Mies sai ihan itse valita värin tähän neuleeseen ja on varsin tyytyväinen tulokseen. Ja on kuulemma lämmin (no, aivan varmasti on!). Lämpimästä hän tykkääkin, paljon lämpimämmästä kuin minä....Jos yhtä uskollisesti pitää tätä neuletta, kuin edellistä jonka sain hänelle neulottua, taidan siirtyä täysin neulomaan hänelle jumppereita ;) 

No joo, heleppoa ku heinänteko oli tämän neuleen tekeminen. Ohje oli selkeä ja helppolukuinen. Puikot paksut (7 ja 8) ja tämä Eskimo lanka, niin nopeastihan yksi miehen neule valmistuu. Ja tarkoitan tätä oikeasti. 

Luonnollisesti tein mokankin - kappaleita yhdisteltäessä. Yhden hihan kerkesin ommella väärinpäin kiinni ja ai että otti taas pattiin, kun huomasin erehdykseni. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun ompelen hihan väärin. Jotenkin vain paksu kalloni ei hahmota, miten hihan tulee asettua, jotta se tulisi oikeinpäin sitten käännettäessä. 

Minulla olisi toinenkin läjä tätä Eskimoa - omaa neulepuseroa varten. Saas nähdä missä vaiheessa työstän sitten seuraavan neuleen ko. langasta.

...ja sitten taas tiukka liuta kuvia ;) 


Nyt en tosiaankaan tiedä, mitä aloittaisin seuraavaksi. Monta ajatusta on, mutta mihin päädyn - aika näyttää :)

Viikonloppuja!

Lanka: Drops Eskimo, väri 46, 900 grammaa (koko M)
Puikot: pyöröt (40 ja 60 cm) nro 7 ja 8

6 kommenttia:

 1. Takuulämmin paita kun noin paljon villaa sait menemään :D Hieno!

  VastaaPoista
 2. Upeaa palmikkoa :) Mitenköhän tuo malli luonnistuisi hopeasta...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista...ja Meke, jään mielenkiinnolla odottamaan ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä näyttää miäskin hymyilevän mellevästi, joten mieluinen on pusero (ja vaimo).

  VastaaPoista