keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Minut on haastettu

..eli Anni (Handmade by Anni) haastoi minut ja minäpä vastaan hänen haasteeseensa nyt :) Tämän haasteen tarkoitus on löytää uuseja blogeja, ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa. Mutta kiitos siis Annille ja onnea ylioppilaskirjoituksiin :)


 1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
 2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
 3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
 4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa jolla on alle 200 lukijaa.
 5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
 6. Ei takaisin haastamista.

Läpätystä itsestäni: 

 • Muutin syksyllä ruokavaliotani siten, että olen jättänyt lihan pois ruokavaliostani. Jouluna tosin söin luomukinkkua. Ihan eettisistä syistä tämä ruokavalion muutos.  Edelleen teen miehelleni ruokaa lihasta, mutta itselle teen kasvisvaihtoehdon. Eikä tämä ollut edes vaikea muutos; en syönyt kovin paljon lihaa aikasemminkaan. Enkä sano, että tämä olisi lopullinen valintani, mutta nyt näin :)
 • ..lähtenyt taas alkuvuodesta lapasesta tämä lankojen hamstraus. Miksi näitä alennuksia on myös joulun jälkeen langoistakin? Argh!
 • Ongelmia tiedossa - ensi kuussa avataan parin sadan metrin päähän kodistamme pitseria :/ Om nom nom...
 • Olen ottanut tavaksi lukea salilla kirjaa samalla, kun veivaan crosstrainerilla. Aika kuluu paljon rivakammin näin: hyvä kirja vie mennessään ja samalla saa veivattua hyvän hien itselle. 
 • Haluaisin ostaa tuoreita kukkia useammin kuin käytännössä niin teen. Nyt tekisi mieleni täyttää asunto kevätesikoilla. 
Jollei esikoita, niin tulppaaneja nyt ainakin.

 • Vuoden tylsimmät kuukaudet ovat tammi- ja helmikuu. Pakkasta ja pimeää. Tietysti kauniitakin hetkiä on luonnossa, mutta jotenkin tämä vain nostaa minulla verenpaineeni tasaisesti ylälukemiin ;) 
Kuva viime viikonlopulta mökiltä, tai Iijoelta, mökkimme edustalta.

 • Matka New Yorkiin taas varattu. Syksyllä sitten pääsee jälleen lempparikaupunkiini. Meillä on mieheni kanssa käytännössä treffit New Yorkissa - mies lähtee jo reilu viikko aikaisemmin USAan työmatkalle, lentää sitten NY:iin ja minä tulen perässä täältä kotomaasta ja treffit sitten hotellilla ;)
Keskuspuisto, New York 2011

 • Mieleni tekisi lähteä nyt juoksulenkille.
 • En ole ikinä aukaissut kuohuviinipulloa - pidän toki kuohuvasta, mutta pelkään niin sitä pakahdusta, etten ole ikinä uskaltanut pulloa aukaista :D
Mies on kätevä olla olemassa - ainkin silloin kun kuohuva pitää aukaista ;)
 • Uudet rillit pitäisi ostaa - en vain saa aikaiseksi niin paljon, että saisin raahattua itseni kaupungille sovittelemaan erilaisia laseja. Plaah.
 • Käsityösaralla minulla on nyt työn alla miehelleni villapusero.


Ja sitten Annin esittämät kysymykset:
 • Mitä harrastat? Njaa, käsitöiden lisäksi siis.. Urheilu myös hyvin tärkeää minulle: spinning on kuulunut harrastuksiini vuodesta 2005, salilla käyn hikoilemassa (siis lähinnä juuri juoksumatto/crosstrainer tyylistä toimintaa), uinti, hiihto ja juoksu. Joskus sulkapalloa. Koirat vievät tietysti osan ajasta. Ja mökki

 • Mikä on kaukaisin paikka, jossa olet käynyt? Taitaa olla Shanghai Kiinassa.
 • Vaate, jossa viihdyt parhaiten? Oloasut...mahdollsimman löysät vaatteet. Jopa farkut ahdistavat :D
 • Millaista musiikkia kuuntelet mieluiten? Olen kyllä melkein kaikkiruokainen. Klassisesta poppiin. En kuitenkaan pidä metallista tai iskelmästä. Mielialasta riippuu, mitä haluan mieluiten kuunnella. Minulla on usein keittiössä tämä nettiradiossa auki (vanhaa musiikkia)http://www.kcea.org/%7Ekceaplaylist/ourmusic.html
 • Mitä söit aamulla ensimmäiseksi? Kupin espressoa ja palan paahtoleipää oivariinillä ja tuorekurkulla. Tämä on minun vakio.
 • Mistä olet ylpeä itsessäsi? Siitä, että en ole perässähiihtäjä, eli teen omat ratkaisuni ja annan toisten haukkoa henkeä ;)
 • Jätätkö asioita viime tippaan? Riippuu vähän asiasta. Yleensä en - haluan tehdä asiat ns. alta pois, jotta voin sitten keskittyä johonkin kivaan. Ärsyttää, jos jokin asia painaa.
 • Mitä seuraat tv.stä? Hyödynnän paljon Ylen areena. Katson Midsommerin murhat, komisario Frostin. Nyt olen perjantaisin katsonut VOF:in ja lauantaina Putouksen. Mutta muuten jäänyt telkkarin katsominen vähemmälle. Muka jotain tekemistä aina. Ja väsyttääkin iltaisin niin aikaisin, etten jaksa katsoa juuri mitään.
 • Paras kokemuksesi viime vuodelta? Pariisin reissu keväällä. Olen käynyt kaupungissa aikaisemminkin jonkin kerran, mutta jotenkin keväinen Pariisi on aina ihana. 
Musee de l'Armee. Panssarivaunu.
 • Mistä materiaalista teet mieluiten käsilläsi? Puuvillasta tai villalangasta. Mutten ihan ohuesta langasta - jotenkin tuskastun niiden kanssa. Kuten viimeksi tuon värikkään kaulurin kanssa :D
 • Mikä sinua inspiroi? Tietysti tykkään lukea toisten blogeja, niistä voi lähteä ajatus muhimaan päähän. Joskus inspis voi tulla luonnosta - väreistä erityisesti. 

En erikseen haasta tässä ketään, vaan haastan KAIKKI halukkaat :) Olisin iloinen, jos joku lukijoistani vastaisi tähän haasteeseen ja laittaisi vaikka kommenttiosioon huomautuksen, että on ottanut haasteen vastaan! Ja laittakaa linkki blokiinne - haluaisin mielelläni käydä lukemassa vastauksianne. Käyttäkää hyväksenne näitä Annin antamia kysymyksiä, joihin siis vastasin itse. 

Mutta nyt. Minä lähden sinne juoksulenkille! 

6 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva lukea lisää juttuja sinusta. Olen tuohon samaiseen kyselyyn vastannut viime keväänä, joten tällä kertaa en jatka =o)

  VastaaPoista
 2. Ok, Hanna :) Kieltämättä se on aina hauska lueskella toisista erinäisiä asioita. Asioita, joita ei tule muuten blogissaan ehkä mainittua :)

  VastaaPoista
 3. Haaste jää ny väliin, mutta oli kiva lukea sun vastauksia - kyllä joku matka olisikin nyt paikallaan, mutta ei auta; hain tänään hopeaa ja sahauspöytä tuolla jo kutsuu...

  VastaaPoista
 4. Juu, ei mitään stressiä näistä haasteista :)

  O-ou, olet jälleen siis sijoittanut omaan harrastukseesi ;)

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu, mutta ei mun juttu. Olen siis tosi huono näiden haasteiden kanssa. Me ollaan aika samiksia - mennään nukkumaan aikaisin ja pizza maistuu ja lihatta pärjää ja lankoja hamstrataan, vaikken nyt tässä lajissa pärjää sulle ollenkaan.

  Enkä ole käynyt NY:ssa, mutta keväällä mennään käymään N:n luona maapallon toisella puolella. Siinähän meille kokemusta kerrakseen ja lentokoneessakin saadaan sitten matkustaa vuorokauden ympäri.

  Eniten arvostan sinussa juuri sitä, että teet itse omat ratkaisusi etkä tee niin kuin yhteiskunnan normien mukaan meidän tulisi käyttäytyä. Se onkin ahdistava ajatus, että kaikkien pitäisi mahtua samaan muottiin.

  Hiihtoladut testattiin taas eilen, kunnossa olivat. Suksetkin toimivat ja pito on kohdillaan. Vähän voisi parempaa kuntoa toivoa...

  Oikein mukavaa tammikuun loppupuolta ja kivoja lenkki-ilmoja!

  VastaaPoista
 6. Aikku, ei haittaa, vaikka ei näihin haasteisiin jaksa vastata. Vastaa joka jaksaa :)

  Ja kyllä vain, samiksia ollaan monessa asiassa, sehän tässä ollaan vuosien mittaan huomattu :D

  Vain on teillä varattu matka sinne tois´puolelle mualimaa; no mikäs sen mukavempaa. Näkee tämän pallon toisenkin puolen sitten...

  Kävin itse äsken pienen hiihtolenkin ja täytyy sanoa, että nyt sattui sitten se huono tuuri...Lunta satanut paljon ja olin eka hiihtäjä tälle aamulle - eli umpihankihiihtoa ja välillä piti oikein etsimällä etsiä, että missäköhän se latu oikein menee! Siinä oli nautinto kaukana. Eikä siinä päässyt oikein hiihtämisen rytmiin ollenkaan. No. Jos olisi ollut vähän järkevämpi ja lähtenyt hiihtämään vähän myöhemmin, olisi tilanne varmaan ollut toinen. Mutta kun on aamuvirkku, niin sitähän ryntää ennen sianpieremää jo ladulle, kuvitellen, että kaikki muutkin jo ovat nousseet ja ladut ajettu ja... :D

  Jep, onneksi tammikuu alkaa päätttyä ja helmikuussa on jo paljon valoisampaa ;) Lenkkeilyintoa sinnekkin!

  VastaaPoista