keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kiitos!

Voitin Meken korublogista ison määrän korujen tekemiseen tarkoitettuja tarvikkeita, KIITOS! Oli melkoisen ihana kotiinpaluu spinningistä, kun posti oli tuonut siinä välissä tämän paketin. Itse en ole koskaan yrittänyt tehdä koruja, mutta nyt tilanteeseen tulee muutos - ehdottomasti tulen kokeilemaan tätä uutta taiteenlajia :) Ja taiteenlaji tämä ehdottomasti on, käykääpä vaikka kurkkaamassa Meken blogia; ei sellaisia koruja kuka tahansa kykene tekemään!
Ja vastaanpa tässä samassa postauksessa Hurja-Hannan heittämään haasteeseen ja vastailen hänen tekemiin kysymyksiin: 

1. Jos luet kirjoja, niin minkä tyyppisistä kirjoista pidät eniten? Mikä on tämän hetkinen suosikkisi?

Luen klassikkoja, Dostojevski, Steinbeck, Linna, Waltari, Mukka, Adam Douglas jne. Olen tullut siihen tulokseen, että koska aika on rajallista, pyrin nyt ensin kahlaamaan näitä erinomaiseksi todettuja teoksia, enkä lähde itse niin etsimään uusia kykyjä kirjallisuuden saralta ;) Toki teen syrjähyppyjä (Oksanen, Kyörö jne.) aina silloin tällöin, mutta kyllä minä klassikoiden kahlaaja olen. Erityisesti pidän venäläisestä kirjallisuudesta. 

2. Jos luet lehtiä, niin minkä lehden irtonumeron ostit viimeksi? Mikä oli mielenkiintoisin artikkeli siinä lehdessä?

Voi ei, ostan TODELLA harvoin lehtiä. Joku käsityöaiheinen lehti (tai ristikkolehti) se varmaan on ollut, mutta siitäkin on kuukausia :I En lue juuri koskaan ns. naistenlehtiä.

3. Jos harrastat liikuntaa, niin mitä uutta lajia haluaisit kokeilla?

Tulin juuri spinningistä, eli harrastan liikuntaa ja koetan harrastaa sitä melko laajasti...jaa-a. Mutta uusi laji. Ehkäpä esteratsastusta. Olen nuorempana ollut melkoisen kova heppatyttö, mutta olen hypännyt vain pieniä esteitä. Mutta nyt keski-iässä on jälleen alkanut tehdä mieli talleille ja ajatus isompien esteiden hyppäämisestä kiehtoo.

4. Jos haluat herkutella viikonloppuna, niin mitä ostat itsellesi kaupasta?

Oih ja voih, tähän on niiiin monta vastausta :D Mutta katkarapupasta on herkkua. Ja stokkan caesar-salaatti, jollei itse jaksa tehdä mitään. Tai pitsavermeet (tosin mies tekee meillä pitsat). Lempparikala on taas nieriä. Ja kai sitä sitten pitää vielä alkon kautta koukata - jotain hyvää viiniä kyytipojaksi. 

5. Jos leivot, niin mikä on eniten käyttämäsi leivontaresepti? Kerro ohje muillekin!

Leivoin aika vähän, mutta tämä banaanikakku on nopea tehdä ja pidetty kakku.

6. Jos tilaat pizzeriasta pizzan, niin mitkä täytteet otat useimmiten?

Kapris, pepperonimakkara, sinihomejuusto. Suolaa ja rasvaa :I

7. Mikä on kivoin kommentti, jonka olet saanut jostain itse tekemästäsi jutusta?

Ehkä sellaiset kommentit, joissa sanotaan, että tämä juttu inspiroi toista myös tekemään jotain vastaavaa.

8. Mihinkä piirteeseen olet kaikkein tyytyväisin itsessäsi?

 En tee asioita sen vuoksi, että niin PITÄISI tehdä. Aiheutan tällä myös pahennusta.

9. Kuinka monta puuta olet istuttanut elämäsi aikana? Mitä lajeja ne olivat?

Hmm...lähemmäs kymmenkunta tai yli. Omenapuita, tammi, pylväshaapa, pilvikirsikka, vaahtera, terijoensalavoita ja syreeneitä.

10. Minne lähtisit lomalle, jos saisit 1000 euroa rahaa? Mitä tekisit siellä?

New York. Teatteria, oopperaa, ruokailua ja vähän ostoksia. Onhan siitä jo puoli vuotta, kun viimeksi siellä kävin :D

11. Mikä valokuva tai maalaus tai kaupunki on inspiroinut sinua eniten ja miten?

Kai tähän täytyy sanoa jälleen New York. Ihmiset ovat niin värikkäitä persoonia siellä. Aina kun käyn siellä, tulee itselle sellainen olo, että voisi sitä hiukan panostaa pukeutumiseen ja olemukseen itsekkin...mutta melko pian sieltä palaamisen jälkeen, kangistun taas vanhoihin kaavoihin :DJa tähän loppuun vielä: hyvää juhannusta kaikille, vietitte sen sitten mökillä, kaupungissa tai vaikkapa festareilla! Me ookaamme tietysti mökkeilemään (sääskien syötiksi) ja eiköhän sitä pidä joku käsityökin pakata mukaan.
4 kommenttia:

 1. Hui, mitä hehkutusta mulle, mutta kiva kun tuli paketti perille :) - Spinning on kuulunut munkin suosikkilajistoon ja pitäisi saadakin taas ohjelmistoon, ehkä syksyllä! Hyvää juhannusta Sinulle :)

  VastaaPoista
 2. No, olet hehkutukset ansainnut ihan itse :) Spinning on kyllä aivan loistava laji, olen itse harjoittanut lajia vuodesta 2005. Tunnin jälkeen ei tarvitse miettiä, onko tullut harjoiteltua sille päivälle tarpeeksi liikuntaa :D Hyvää jussia!

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva lukea vastauksesi ja oppia taas vähän lisää Tiinasta. Hauskaa Jussia sinnekin. Mekin ookkaamme möksälle =o).

  VastaaPoista
 4. Se on muuten totta, että on kiva lukea toisista tälläisiä juttuja. Toivottavasti juhannus meni rattoisasti :)

  VastaaPoista