perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kelit lämpenee, kaulurit paksunee

Näin. Eli kätköissäni oli yksi kerä tätä ihanaista lankaa, jonka vyyhti on tietysti kadonnut..ja kun sitä löytyi kokonainen 50 g kerä (no huh, huh), päätin tehdä tästäkin kaulurin. Hyvin yksinkertaisen sellaisen, koska mökillä olessamme en kertakaikkiaan jaksa miettiä mitään monimutkaisia kuvioita, tälläinen kaksi oikein, kaksi nurin tekele on varsin hyvä sinne :I Olen siis tehnyt tästä langasta jo aiiiikoja sitten lapaset ja nyt lapaset saivat sitten kaveriksi kaulurin (lapaset jossain talvivaatteiden säilytyksessä, joten kuvaa ei niistä nyt tähän hätään saada). Setti on siis valmis. Eikä montaa vuotta mennyt tämän setin tekoon..


Nyt jälleen tavaroita pakkaamaan ja mökkiä kohti. Tällä kertaa saadaankin vietyä sinne enemmänkin tavaraa, kuten kompostori, pöytä ja laveri saunatupaan. Kasvihuoneen/varaston maalausta edelleen tiedossa ja kenties sitä aloitetaan jo pikkuhiljaa pohjustamaan pystytystäkin varten. Katsotaan nyt..ei pidä liikaa innostua vielä :I Joten, hellurei jälleen!

3 kommenttia:

 1. Kaunis väritys! Mukavaa mökkeilyä :)

  VastaaPoista
 2. Siis miten niin lämpenee?!?!?!?
  Tänään pyöräillessä olisi pitänyt olla lapaset kädessä, ei ollut.
  Kalenterin mukaan on KESÄkuu. Olen KESÄlomalla. Kohta on juhannus, keskiKESÄN juhla.

  terveisin äkämystynyt kesäihminen

  ps. onko piikkikärkiset kaverit jo saapuneet?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Meke ja välillä taas huilimassa kotona, jotta jaksaa kohta jälleen mennä mökkeilemään ;)

  Oi, Aikku parka :( Kyllähän tämä kesäkuun alku on tosiaan ollut viileä...ja sinä tykkäät tunnetusti lämpimästä ja oikein aurinkoisesta. Jospa se tästä. Piikkikärkiset kaverit uupuvat vielä Pudikselta. Täältä Oulusta niitä jo tuntuu löytyvän, huomasin eilen, kun tultiin mökiltä ja lähdin koirien kanssa ulos :I Ei kiva. Ehkä tämä kolea sää on pitänyt ne vielä poissa Pudikselta.

  VastaaPoista