sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Elli-Melli Karamelli

No huh, huh. Siinä meni pari viikkoa ihan hurahtamalla, suurimmaksi osaksi mökillä (kasvihuone/varasto pystyssä - jihuu! Tosin maalausta ym. pientä laittoa vielä, mutta PYSTYSSÄ!) ja jokunen päivä täällä Oulussa voimia keräten uutta pyrähdystä varten. Perunat, sipulit, porkkanat ym. maassa ja mökin terassia laajennettu. Laituri laitettu paikoilleen. Puita kaadettu. Oksasilppurilla silputtu. Ja ties mitä. Ei ole pahemmin ehtinyt/jaksanut käsitöitä tehdä, mutta nämä yhdet keskeneräiset sukat sain sentään valmiiksi. Lanka on eBayn kautta tilattuja, eikä tässä erässä ollut mitään nimeä langalle. Paksuudeltaan lanka on Novitan Nallen luokkaa, joten sai näitä sukkia vähän tikuttaakkin (puikot nro 3,5). Ja koska lanka melkoisen ohutta, tein kantapäät sitten vahvennettuna, jotteivät heti menisi puhki. Melkoisen äitelät ovat väriltään, joten eiköhän Elli-Melli Karamelli ole ihan oikea nimike näille sukille :D Virkkasin vielä vähän lisää väriä eli kukkaset kumpaiseenkin sukanvarteen, jottei ihan yksitotiseksi kävisi nämä sukat :I

Tätä lankaa minulta vielä löytyisi, mutta en ole vielä keksinyt mitä äitelää siitä voisi vielä tehdä, hmmm..

Nyt haaveena olisi aloittaa neuletakin työstäminen. Langat olisivat jo valmiina odottamassa, mutta katsotaan nyt, mihin suuntaan tämä tästä taas lähtee.

5 kommenttia:

 1. Hmm...kyllä karamellista voisi tehdä pannan, sellainen mikä menee korville ja missä on pikkasen rusettimallia. :) Ihanat sukat!

  VastaaPoista
 2. Eipäs ole pöllömpi idea, Meke :)

  VastaaPoista
 3. Tee tuubi talveksi. Pirtsakka väri nääs. Sopii vaikka mustan takin kans.

  VastaaPoista
 4. Siinäpä myös oiva idea, tänks!

  VastaaPoista
 5. Tuubejakaan ei ole koskaan liikaa.

  Nämä bloggerin sanatunnisteet ovat muuten ihan p:stä.

  VastaaPoista