tiistai 8. toukokuuta 2012

Ikuisuusprojekti nro xxxx

...saatiin sitten päätökseen, wohoo! Olen aloittanut tämän ponchon neulomisen apaut kaksi vuotta sitten ja kun nyt jokunen aika sitten kaivelin tämän esille pitkän ajan jälkeen, hoksasin jälleen mikä tässä valmistumisessa mätti (koska yleensähän jokin syy on, että tekele on jäänyt vaiheeseen..). Yhtäaikaiset lisäykset ja kavennukset. Pää oli välillä niin sekaisin ja kierrokset hukassa, että meinasi parku päästä! Ja tämä Vienna-lanka ei tod. ole sellaista lankaa, jota haluaisi purkaa. Lanka vain katkeilisi. Joten päätinkin sitten, että jos tuntuu, että ei mene ihan jetsulleen - luovin loput. Ja niinhän minä sitten tein ja ihan bueno tästä sitten loppujen lopuksi tuli. Vähän erikoinen kylläkin, mutta ihan pidettävä. 


Isot puikot ja ohuehko lanka = reikästä jälkeä                              Virkkasin vielä kaupan päälle kukkasen kaulukseen (seiskaveikan eri väreillä).


Henkisesti on jotenkin helpottavaaa saada pitkään valmistumista odottanut tekele valmiiksi :) ..mutta näitä keskeneräisiähän kyllä riittää edelleen.Lanka: Granstudion DROPS Vienna, vajaa 200g, DROPS Eskimo, n. 200g
Puikot: pyöröpuikot nro 9 ja 12On muuten takana hurja pariviikkoinen (siksi hiljaisuus blogissani), ensi olimme mieheni kanssa Pariisissa ja sen jälkeen jatkoimme lomailua mökillä. Käsitöitä en juuri ole ehtinyt tekemään, mutta katsotaan nyt, miten (käsityö)hommat lähtevät sujumaan. Tosin koko kevät / alkukesä tulee myös olemaan kiireinen (jopa tämä aamukin on ollut yhtä lentoa) ja tulemme olemaan paljon mökillä. Tai näin on ainakin suunniteltu. Tuli nimittäin tilattua Kekkilän kasvihuone + varasto, joka pitäisi koota ja maalata sekä pohjustus tietysti tehdä ja terassin laajennus myös tekeillä :I Hurumhei, mutta eipähän aika käy pitkäksi!

8 kommenttia:

 1. Ei tulisi mielenkään yhdistää moniväristä, paksummasta langasta tehtyä yläosaa ja harvaa alaosaa, mutta todella hyvältä näyttää! Jopa niin hyvältä, että alkaa pieni neulomiskutina. :)

  VastaaPoista
 2. No niiiiiin! Nyt ollaan ytimessä - eli tämä onkin mielestäni blogien tarkoitus eli antaa inspiksiä toisille, jotka voivat jatkaa ideaa eteenpäin :) Siitä vain kokeilemaan ja neulomaan!

  VastaaPoista
 3. Onnea kunniakkaasta rästityön loppuunsaattamisesta. Nyt on hyvä laskeutua kesään ja puutarhahommiin, jotka eivät lopu koskaan. Poncho on muuten varmaan hyvä Suomen suvi-illoissa, jotka pääosin ovat viileitä (ja sateisia).

  VastaaPoista
 4. Juurikin näin, Aikku :D Jos nyt tuosta toppatakista malttaa jossain vaiheessa luopua, voi sitä parhaimmillaan tareta tällä poncolla heinäkuun illassa. Tai sitten ei.

  VastaaPoista
 5. Oikein ihana siitä tuli. Sellainen kiva kesähepe =o)

  VastaaPoista
 6. Mökin rappusilla istumiseen tarkoitettu härpäke? :D

  VastaaPoista
 7. Den var jättefin! Jag får lust att sticka en själv :)

  VastaaPoista
 8. Mollabolla - det måste du göra! Samma på svenska: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=89&d_id=25&lang=se

  VastaaPoista