tiistai 22. toukokuuta 2012

Eiku

Se tunne, kun löytää uuden mukavan neulemallin ja siihen vielä täydellisesti soveltuvan langan...aaah...(kyllähän näillä oireilla jonkun diagnoosin varmaan saisi :D). Huomaisin netistä tämän huivin ohjeen ja päätin toteuttaa sen hetimiten ja kun kätköistäni löysin vielä mieheni tuliaisiksi tuomia lankoja tämän Eiku-huivillisen verran (kiva nimi huivilla :)), naamani loisti kuin hangon keksi...ja virne säilyi pitkin huivin neulomisen! 100% merinovillaa suorastaan soljui näppien läpi ja huivi valmistui tuota pikaa. Tuleekohan tästä uusi revontuli, eli paukutan menemään sitten näitä useamman perätysten...? Saas nähdä.Tein huivista hiukan pienemmän, kuin ohjeessa oli. Halusin tästä sellaisen huivin, joka mahtuu tarvittaessa myös takin kauluksien alle. Ehkäpä (tai toivon mukaan) en kuitenkaan tarvitse nyt lähikuukausina tätä huivia, vaan kaivelen tämän esille sitten syksyllä!..ja tämän päivän suuri ongelma sitten on, että illalla olisi ensimmäinen erä euroviisuja ja minulla tuli tulee uni varmaan jo siinä kello 21.00...ja euroviisut alkavat kello 22.00...miten tämän yhtälön nyt sitten fiksaisi :o Noo, vitsi, vitsi..mutta oikeasti minusta olisi kiva katsella nämä euroviisut, mutta sisäinen kelloni kulkee omia polkujaan...miksei euroviisut voisi alkaa vaikka aamulla kello 5.00??? Outoa.

Malli: Eiku
Lanka: Koigu wool (KPPPM), 100% merinovillaa, väri P618, noin 150g
Puikot: pyöröt 4,5

9 kommenttia:

 1. Oi, KPPPM on ihanan pehmoista, sait luksushuivin :)

  VastaaPoista
 2. KPPPM on luksusta, olet oikeassa! Sitä kun saisi aina neuloa ;)

  VastaaPoista
 3. UPEA! En jaksa lakata ihmettelemästä miten lanka voi vain soljua sormien lävitse huiviksi ;) Mulla lanka tahmaantuu hikisiin käsiin ja kieli kaivertaa toiselta puolelta poskea toiseen ja ehkä, ehkä joskus tulee valmiiksi...

  VastaaPoista
 4. Ihana!
  Tehdäänkö reunus viimeksi vai samaan aikaan?(Ups, toivottavasti ei ollut ihan tyhmä kysymys?)

  Autotallia maalattu tänään ja leivottu kakkuja!

  Terkuin Aikku

  VastaaPoista
 5. Tattista Meke ja Olli ;) Reunus (se verkkomainen) tehdään lopuksi.

  VastaaPoista
 6. Ihanan värinen lanka, huomasin vasta lähikuvassa miten monivivahteinen se onkaan.

  VastaaPoista
 7. Jep, tämän langan ihanuus tosiaan tulee esille kuvissa vasta, kun klikkaa isommaksi. Yksi kaikkien aikojen lemppareita neuloa, tämä lanka. Tosikohan mies tätä joskus toistekkin tuliaisiksi, jos olisin oikein kiltti...Hmmm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo se vaikket oliskaan kiltti. Mutta oothan sinä. Aina.

   Poista