tiistai 3. huhtikuuta 2012

Revontulta pukkaa

Mikä on, mikä ihme tässä eka kaaviossa tähän huiviin oikein on, kun jälleen piti kolme kertaa aloittaa alusta, ennen kuin huivi lähti oikein jengoilleen? Luulisi, että ekalla kerralla kun piti aloitta ja purkaa ja aloittaa ja purkaa jne. - olisi se jotenkin jo jäänyt tajuntaan...vaan kun EI :D Sitten kun sen ekan kaavion saa räpellettyä läpi, lähtee tämä huivi hyvään juoksuun. Ja sitten sitä juostaankin lujaa..Tällä kertaa tein sitten yhden mallikerran enemmän, kuin ohjeessa ja sainkin nyt langan melkein kokonaan käytettyä loppuun. 


Kuten jo ensimmäisellä kerralla totesin, tämä malli on nyt iskostunut mieleisenä tajuntaani (vaikka eka osio siis tökkii) ja nämä vironvillat aion nyt taikoa tälle huivimallille. Vielä odottaa yksi vyyhti tätä lankaa kätköissäni ja enköhän vielä yhden tälläisen huivin siitä tee. Tylsäähän se tietysti on tätä samaa mallia tuijotella postaus postauksen jälkeen, mutta kun tämä on niiiiin mukava tehdä :)

Lanka: Aade Lõng, vironvilla, n. 200g
Puikot: pyöröt 80 cm, nro. 4,5
Ja hyvää pääsiäsitä vain kaikille, me sujahdamme mökille hiihtelemään hangille ja lämmittelemään saunaa...siinähän sitä joksikin päiväksi on touhua!

6 kommenttia:

 1. Yksityiskohtaiset kuvat saivat minutkin kiinnostumaan mallista. Wingspan tehty, ehkä tästä seuraava? :)

  VastaaPoista
 2. No niin, ViTa, ei muuta kuin Revontulta vääntämään :) Sehän näiden blogien idea on, että tarjotaan toisillekkin ideoita :)

  VastaaPoista
 3. Voi, mä ymmärrän hyvin kun en ole "kudontavirtuoosi", vaikka nyt on neuloosi vaivannut enemmänkin. Lapaset sain tehtyä (mutten kehtaa niitä näyttää!) toisen peukalon tein kahteen kertaan ja toisen kolmeen, mutta tehtyä tuli!

  VastaaPoista
 4. Ai niin ja hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Hyvä Meke, kyllä se siitä, vaikka välillä täytyy purkaa useampaankin kertaan :) Tää on niin tätä..

  VastaaPoista
 6. Mukavaa pääsiäistä.
  Toivottavasti arska paistaa ja linnut laulaa.
  Räystäät tippuu ja nenät valuu. No, ei tuota viimeistä.

  VastaaPoista