torstai 12. huhtikuuta 2012

Tohvelit

Piti jälleen lähteä vähän syrjähypylle Revontulen neulomisesta; näin nimittäin Dropsin sivuilla tälläiset tohvelit ja olivat niin mukavan näköiset, että pitihän ne tähän väliin tekaista :o Minulla oli (siellä surullisen kuuluisassa ja pohjattomassa?) "varastossani" eBayn kautta tilaamia lankoja pari pienehköä vyyhtiä ja olinkin jo miettinyt, mitä niistä tekisin. Näiden tohveleiden verran niistä langoista irtosi (neuloin kaksinkertaisella langalla) ja näin ollen olen jälleen hiukkasen pienentänyt lankavarastoani...kunhan vain muistaisin olla sitä varastoa aina vain kasvattamasta, niin hyvä tulisi :/ Ilokseni kuitenkin olen huomannut, että vaikka en ostaessani lankaa tiedä alkuunkaan, mitä langoista meinaan tehdä, tahtoo kaikille härpäkkeille kuitenkin löytyä joku kohde, johon sitten saan langat nitkutettua.

Melkoiset karamellithan näistä tuli ja ovat sen verran paksut tohvelit, ettei näitä TODELLAKAAN lähdetä kenkiin survomaan :D Eli näistä tulee rehelliset kotitohvelit ja veikkaanpa, että yölläkin tulen näitä pitämään jalassa, ovat nimittäin äärettömän pehmeät...kun nyt vain tietäisin, mitä materiaalia tämä lanka on :/ Pienoisena miinuksena tällä langalle; näyttää nyppäytyvän helposti, vähän kuin Novitan Puro...ja kun tohvelit joutuvat kovalle käytölle, voin vain kuvitella, missä kunnossa nämä ovat parin pesukerran jälkeen.Siinäkin mielessä tämä ohje oli kiva toteuttaa, kun oli jälleen uusi tapa neuloa sukantapaiset (vaikka siis tohvelin nimellä menevätkin). Ei tehty normaaleja kantapäitä tai muita kavennuksia, joten kyllähän tämä meni jälleen uuden oppimisen piiriin! Malli: Tohvelit (Moon Socks)
Lanka: eBaystä hankittua härpäkettä,  200 g
Puikot: nro 6

2 kommenttia:

  1. Jokainen tohvelisankari tai sellaiseksi haluava tarvitsee just tuollaiset. Värit ovat taas kerran todella kauniit. Ja napit piste iin päällä!

    VastaaPoista
  2. Jep, tohvelisankari on ihan oikea nimike meikäläiselle ;)

    VastaaPoista