tiistai 17. huhtikuuta 2012

Vielä kerran ja sitten stoppi!

Josko tämä nyt olisi viimeinen Revontuli vähään aikaan? Ainakin olen saanut nyt harjoiteltua tätä mallia kunnolla, jos ei muuta. Niin, ja nyt se ensimmäinen kuviokin sitten onnistui kerralla. Löysin hyvin yksinkertaisen ja järkeenkäypän selityksen, miksei kahden ensimmäisen huivin kanssa tullut ensimmäisesta kuviokerrasta mitään - no, sehän oli punaviinin puute!!! Pääsiäisenä mökillä, saunan jälkeen aloitin tämän viimeisimmän Revontulen tekemisen, punaviinilasin säestämänä ja eiköhän tuo ryötti onnistunut heti ensimmäisellä kerralla. Eli mitä tästä opimme? No, emme yhtään mitään, tuskin punaviinin voimin voi kaikkia hankalia käsitöitä säestää...vai voiko :o Mutta täytyy sanoa, että kyllä minua hiukan huvitti :DNo, tästä huivista ei sitten väriä puutu. Varsinainen sateenkaari koko huivi...vappuna ei taida tarvita mitään muita koristeita laittaa, kunhan vain puen tämän ylleni, niin avot!Lanka: Aade Lõng, vironvilla, n. 200g
Puikot: pyöröt 80 cm, nro. 4,5

8 kommenttia:

 1. Kyllä se kuule oli vaan se punaviini, joka auttoi. Punaviini auttaa moneen vaivaan! Mä jo kaivoin oman revontuliohjeen hollille, mutta mulla ei taida olla kätköissä sopivaa lankaa tohon huiviin. Mun täytyy vielä kaivella lankalaatikon pohjalta uudestaan.

  VastaaPoista
 2. Punaviini on kyllä melko täydellinen tuote ;) Kyllähän tähän huiviin käy monet langat; olen mm. nähnyt purosta tehdyn huivin...ja olen ajatellut, että jämälangoista tulisi kanssa hieno huivi! Niin, ja onnea Hanna, kun voitit Jokkemaan arvonnassa hienon palkinnon!

  VastaaPoista
 3. Upea lopetus tälle mallille! Tosin upea se on aina, jos vaikka sattuisi, että neulot vielä lisää ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Meke. Jos nyt kuitenkin pienen tauon pitäisin tähän malliin ;)

  VastaaPoista
 5. Vierasta räiskyviä tuotoksia, mutta tämä houkuttaa. Jos ei mitään muuta, niin ainakin tuli hymy huulille. :)

  VastaaPoista
 6. ...ja hymykin riittää ;) Ja vaikkei osaisi pitää näin värikästä huivia, voi tämän tehdä vaikka koristukseksi tai mielen piristykseksi!

  VastaaPoista
 7. Pari kertaa olen yrittänyt aloittaa tätä huivia, mutta jo alussa mallikerta tökkii, ettei synny valmista, pitääköhän kokeilla tuota punaviiniä minunkin...!

  VastaaPoista
 8. Siskohanne, ehdottomasti ;) Voit vain kuvitella, kuinka hihittelin ääneen, kun mallikerta sujahti kerralla läpi, kun lasi viiniä oli vierellä :) Tämä revontuli sitten matkasikin anopilleni äitienpäivälahjaksi. (Jos en ole muistanut mainita, minulla on mainio anoppi!)

  VastaaPoista