tiistai 24. toukokuuta 2011

Isoäidin neliöitä, kukkia ja yksi vanha farkkuhame


Ensinnäkin täytyy jälleen todeta: hidasta on, todella hidasta on...käsitöiden valmistuminen näinä päivinä :D Sen verran on kaikkea muutakin tekemistä, että ei yksinkertaisesti jaksa tehdä isommin käsitöitä. No, talvi tulee jälleen ja eiköhän sitten jälleen tahti muutu ;)

Valmiiksi sain tänään isöäidin neliöistä tehdyn tyynyn. Koristeeksi virkkasin vielä pieniä kukkasia, kun lankaa jäi yli. Lankana käytin 7 veljestä ja virkkuukoukkuna numero 3,5. Ohjeen näihin neliöihin löysin Virkkaajan vinkit kirjasta.Koristetyynyä ei sellaisenaan viitisinyt tämän virkkuutyön sisälle laittaa - tyyny olisi näkynyt ikävästi virkkuutyön läpi. Eteisessä odotti kassillinen kierrätykseen meneviä vaatteita ja sieltä löysin tämän minun vanhan farkkuhameen ja niin duunasin siitä sisätyynyn tälle työlle..ja jos joskus kyllästyn virkkuutyöhön, voin käyttää tätä farkkuhametta tyynynpäällisenä :)


Ompeleminen on vain minulle melkoista "myrkkyä", en millään malttaisin rauhallisesti suunnitella ja ommella, vaan työn pitäisi olla heti valmis :/ Sinänsä kummallista, että jaksan neuloa ja virkata vaikka vuoden yhtä työtä, mutta ompeleminen...ei, ei ja vielä kerran ei!Farkkuhame sopii väriltään hyvin tämän työn alle, on jotenkin sopusointuinen näiden muiden värien kanssa. Ei hypi silmille.Tämänkin työn kotipaikka tulee olemaan meidän mökki. Kohta olen täyttänyt mökkimme joka nurkan tyynyillä ja peitteillä...mutta ei kai se nyt niin suuri synti ole?

1 kommentti:

  1. Tyynyjä ja peittoja ei ole koskaan liikaa, varsinkaan itse tehtyjä. Hieno tyyny, tosi mökkimäinen :) Ja mikä idea kierrättää farkkuhame tyynyksi!

    VastaaPoista