tiistai 10. toukokuuta 2011

Jämy-pipo

Pipojahan on tässä matkan varrella tullut tehtyä, monia. Usein vain ovat olleen yksinkertaisesta langasta tehtyjä, joten kovemmilla pakkasilla eivät ole olleet niin lämpöisiä. Halusinkin sitten pipon, jolla tarkenee talven kovimmillakin pakkasilla (toteaa hän toukokuussa :/). Niimpä sitten tein sellaisen..tai kaksi... ja ohjeen loin "omasta päästä". Yritys ja erehdys. Tein ja purin, tein ja purin ja onnistuin lopulta. Ainakin jollakin tasolla. Samantyylisiä pipoja ja ohjeita on varmasti pilvin pimein, mutta tämä minun tekele on nyt sitten nimeltään Jämy-pipo. Jämy-pipo siksi, että on jämäkkä pitää (neulottu kaksinkertaisella langalla) ja päänympärys (56 cm) on just eikä melekeen! Ei löpsötä.

Kirjoitin ohjeen myös ylös ja laitan sen tänne sivuilleni, jos vaikka joku haluaisi kokeilla tehdä tämän ohjeen mukaan pipan...vaikka juhannukseksi ;) 

Ja jos on epäselvää jossain kohti ohjetta, yhteyttä saa ottaa..tai jos huomaa jonkun virheen, saa huomauttaa ;)

Jämy-pipo, s´il vous plaît!

3 kommenttia:

  1. Napakka kiva palmikkopipa. ja kiva, kun kirjoitit ohjeen. Täytyy kokeilla. Jos ei juhannukseksi, niin ensi talveksi ainakin. Printtasin jo ohjeen =o)

    VastaaPoista
  2. Ei voi olla jytky - ei vastaa omaa ideologiaa :)

    VastaaPoista