torstai 2. kesäkuuta 2011

Pienet Peppikset

Olemme olleet mieheni kanssa vajaan viikon verran mökillä ja siellä tuli iltaisin neulottua nämä pienet Peppikset. Idea tietysti varastettu Peppi Pitkätossulta ja tarkoituksena oli hävittää jämälankoja mahdollisimman paljon. Aluksi näiden nimi oli vain Peppikset, mutta mieheni huomautti, että eihän nämä sukat ole niin pitkät kuin Pepillä on! Nehän ulottuvat yli polven, Pepillä siis...No. Näinhän se taitaa olla, joten olkoot nimi sitten pienet Peppikset :)
Sovelsin näihin sukkiin useampaa eri ohjetta, eli muutkin osiot kuin vain väritys sukissa, on muilta lainattua...
Mukavasti tähän työhön upposikin jämälankoja, mutta kyllä niitä vain tuntuu edelleen löytyvän  laatikon kätköistä :/
Koetin kirjata tämän ohjeen jotensakkin ylös, mutta nyt täytyy sanoa, että ohje on varmasti sekava :D Osan tästä sekavuudesta laitan väsymyksen piikkin, osa on tätä minun omaa höperehtimistä. 

2 kommenttia:

  1. Mullakin on noita langanjätteitä vaikka kuinka paljon. Aika ärsyttävää selvitellä vajaita keriä tyyliin "tulisko tästä sukat vai sukka"? Teitkö kahta sukkaa yhtä aikaa vai miten sait langat menemään tasan? Itse olen joskus puolittanut lankakerät, jotta molempiin sukkiin olisi just saman verran lankaa. Kova homma vaan - mihinpä tässä olisi kiire?

    VastaaPoista
  2. Tein kahta sukkaa yhtä aikaa, tyyliin kaksi kierrosta tämän väristä lankaa, lanka poikki ja seuraavaan sukkaan sama juttu. Päättely neulomisen jälkeen olikin sitten aivan piiiiiip kivaa :( Vieläkin jäi näitä pieniä keriä, pitänee tehdä Tapsallekkin värikkäät sukat, ei ehkä kuitenkaan niin pitkiä kuin nämä ;)

    VastaaPoista