perjantai 17. tammikuuta 2014

Tuubihuivi

Isovelilankoja, vajaita keriä ja kokonaisiakin, lojui yhden kassin pohajalla ja mietin mitä niistä tekisin. Surffailin sujuvasti taas eri käsityöblogeja ja sitten näin Shhh, it´s a secret! -blogissa ko. langasta tehdyn tuubihuivin. Ja ei muuta kuin väkertämään ja kuluttamaan loputonta lankavarastoani. Tein kuitenkin joitakin muutoksia ohjeeseen..aloitin kyllä neulomaan kasin pyöröpuikoilla, mutta huomasin että ovat aivan liian iso koko minun käsialaani ja tähän lankaan. Purin ja aloitin alusta pyöröillä nro. 6. Toiseksi tein nämä alun ja lopun joustinneuleen 2 o ja 2 n perinteisellä tekniikalla. Minä en vain saa (omasta mielestäni) siistiä jälkeä, kun teen 1 o ja 1 n tekniikalla. En osaa sanoa mikä siinä on, mutta on aina niin epäsiistin näköinen. Mutta muuten kuvioinnissa lunttasin ohjetta. 

Mutta entäpä tämä värimaailma tässä tuubissa, heh heh...noooh, sanoisinko että pikkuisen neitimäinen on. Sopisi ehkä paremmin kymmenvuotiaalle tytölle, kuin aikuiselle naiselle, mutta näillä mennään nyt! Eikä minulla muutenkaan tapana ole kovin hillittyjä värejä käyttää, joten tuskin tämä nyt kovin suuri yllätys oli, että väristä löytyy.

Uutena juttuna olen päättänyt tänä vuonna laskea langankulutuksen läpi vuoden. Ainakin itselle se on ihan mielenkiintoista tietää, paljonko lankaa kuluu per vuosi, kun se tähän asti on ollut vähän pimennossa. Ostin tätä projektia varten ihan oman vaa´ankin :D Edellisen postauksen villapuseroa en vielä tähän huomioi, koska olen sen pääasiassa viime vuoden puolella tehnyt. Mutta tästä se lähtee!


Lanka: Novita Isoveli
Ohje: Tuubihuivi
Puikot: Pyöröt nro 6
Langankulutus: 131g
Yhteensä langankulutus: 131g

2 kommenttia:

  1. Värit on mitä parhaimmat Tintsa! ...nimimerkillä: "täällä toinen nelivitonen teini"...

    VastaaPoista