maanantai 16. syyskuuta 2013

Snadisti kasaria

Tai ainakin minusta tämä on hiukan kasarihenkinen tekele. Ehkä väritys tekee sen (väritys ei ole kovinkaan harkittu - alennuksesta olen näitä Isoveli -lankoja pikku hiljaa hamstrannut), ehkä raidoitus..tai sitten malli.

Ensimmäistä kertaa neuloin Novitan Isoaveljeä ja mukavaahan se oli - paksua lankaa ja isot puikot (kutosilla nitkutin menemään) ja näin isompikin työ valmistui melko ripeästi. Ohjeen löysin Novitan nettisivuilta (http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94613). Siitä tulikin mieleeni, että kuinka älyttömän monta tuntia olenkaan surffaillut kaikenmaailman neuleohjeita netistä! Aivan korvaamaton väline tänä päivänä tässä harrastuksessa. 

Nyt olenkin sitten innostunut värjäämään itse lankoja; ensimmäistä kertaa elämässäni - sienet, sipulinkuoret ym. saivat viime viikonloppuna kyytiä isossa padassa nuotion äärellä. Ja tarkoitus olisi jatkaa vielä kokeiluja. Tästä teen sitten vähän myöhemmin oman postauksen. Niin. Ja ilmoittauduin myös kursseille tämän lankojen värjäyksen tiimoilta..joten ehkä tässä käy taas perinteisesti - hurahdan taas täysillä tähän aluevaltaukseen...

Muuten elämä on ollut yhtä hullunmyllyä elokuusta asti - ensin rakennettiin iso hirsivarasto mökille ja nyt kotona on putkiremontti, kylppäriremontti, sähkölinjojen ym. uusiminen käynnissä. Remonttimiestä ramppaa edes takaisin, etupiha täysin myllerretty ja mökä on kova. Mutta ehkä jouluna sitten kaikki on ohitse ja elämä taas mallillaan. Ehkä..


Lanka: Novitan Isoveli (värit 573, 166, 503 ja 230)
Puikot: nro 6

8 kommenttia:

 1. Upeat värit :) Vaaleanpunainen ja lila on hyvä yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meke. Aika hurjalta tuntui itsestä tämä väriyhdistelmä, mutta kyllä tämä tuntuisi ihan toimivan - kävin juuri kaupassa tämä päällä, joten kai tämän kanssa voi ihmisten ilmoillakin sitten hiippailla ;)

   Poista
 2. Tykkään!

  Talvella kiva, kun voi laittaa alle pitkähihaisen teepaidan ja näin saa tunikaan eri näköä. Tosi kiva malli. Olen ihan ihastunut. Tuollaisen voisi tehdä itsekin. Hyvä kysymys vaan, että millä ajalla: nyt on kesken tuubi, sukat ja neuletakki on edelleen tilassa resori, kun en tiedä mitä teen sen kanssa. Tämän hetken tilanne on se, että jos ostan lisää samaa lankaa ja rupean tekemään ihan erilaista mallia. Ainoa huono puoli, että se pitää keksiä omasta päästä kun en ole löytänyt mieleistä mallia. Eli ensin tehdään mallitilkku ja sitten piirretään mitat ja sitten ruvetaan tekemään. Tällä tyylillä voi sitten varautua purkamaan...

  Mutta hei, on perjantai! Viikonloput teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä ajanpuutetta täälläkin kärsitään - on tuo putkiremppa ja kaikki menossa ja tuhat muuta asiaa :/ Se täytyy sanoa, että tätä tunikaa tulee pidettyä ihmeen paljon - nytkin päällä :O Enpä olisi arvannut, että tästä tulee heti listapoppisykkönen..

   Keskeneräisiä töitä löytyy myös täältä - se yksi pirun huivi on odottanut tekijäänsä jo varmaan useamman vuoden ja parit lapaset ovat myös työn alla. Kauha homma vain aina hillitä itseään, ettei aloita jotain uutta, kun näkee kivan mallin.

   Poista
  2. Ostin tänään lisää sukkalankaa, ettei vaan pääse loppumaan. *huokaus*

   Aurinkoisen päivän kunniaksi puikot lepoasentoon ja kasvihuonetta siivoamaan.

   Poista
  3. ..saitko kenties halvalla -_-

   Poista