maanantai 4. huhtikuuta 2011

Asioita, joista olen viime aikoina iloinnut

Päällimmäisenä on tietysti tämä kevät, joka vihdoin tuli myös Ouluun! Pari päivää ollut todella harmaata täällä, mutta plussan puolella yötä päivää, eli sulamista tapahtuu 24/7! Wohoo! Toinen, erittäin suuri iloni on ollut tämä Kekkilän pieni kasvihuone parvekkeelle. Näyttää vielä melko ankealta, kun kasveja ei ole voinut vielä sijoittaa sinne, mutta kyllä tämä on sitten ihana! Tulee varmasti olemaan monen vuoden ilo, sitä en epäile yhtään. Hyvänä lisänä tässä pienessä kasvihuoneessa on tuo alhaalla oleva laatikko, jonne saa kätevästi piilotettua multapussit ja tarpeettomat purnukat.

Jos olen hurahtanut lankoihin, olen myös hurahtanut näihin Kekkilän tuotteisiin. Haaveena olisi vielä mökille saada vielä sellainen isompi kasvihuone, jossa jatkeena on myös mökille niin tärkeä varasto! Katsotaan nyt, miten sen asian kanssa käy. 


Sain mieheltäni nämä kirjat lahjaksi. Eli neulontapäiväkirja ja Puutarha parvekkeella. Napakymppejä molemmat, sattuneesta syystä ;)


Tosin olen ajatellut, että aloittaisin tämän päiväkirjan täyttämisen vasta ensi vuoden alusta, tulisi kokonainen vuosi (tai useampi) sitten kirjattua kansiin. Jotenkin ajatus, että keskellä vuotta lähtisin tätä täyttämään, häiritsee oudosti :/ Kirjassa on myös neulomiseen liittyviä vinkkeja runsaasti, joten lukemistakin tässä riittää. Mainio kapistus!


Mieltä lämmittää myös esikasvatettujen vihannesten ja yrittien nouseminen ruukusta :) Varma kevään merkki meillä, kun ikkunanlaudat täyttyvät pienistä purnukoista.


Jos sitten kirjaisi myös pari asiaa, jotka eivät ole niin miellyttäneet viime aikoina.
- kipeä alaselkä. Vaikeuttaa kaikkea. Ihan kaikkea. Koirien ulkoiluttamisesta sukan nostamiseen lattialta. Ärsyttävää ja energiaa vievää. Jumppaa ja lepoa oikeassa suhteessa. Siinä ehkä avain parempaan huomiseen tämän asian kohdalla.
- viime metreillä loppuva lanka. Joooo-o. Olen neulonut nyt viime syksynä aloittamaani neuletta loppuun, mutta eiköhän lanka loppunut viime metreillä :/ Ärsyttävää ja ei ensimmäinen kerta. No. Ei muuta kuin tilaamaan jälleen Tapion kaupasta kerä kyseistä lankaa (koska tätä väriä ei tietysti löytynyt Kärkkäiseltä)...no, taisi siinä tulla jokunen kerä muutakin tilattua. Joten nyt taas odotellaan ja tehdään jotain muuta tässä välin, ennen kuin saan tarvitsemani kerän itselleni ja neulottua neuleen loppuun.

Mutta jospa se tästä. Ensi viikolla sitten häivytäänkin mökille toviksi. Saas nähdä miten kevät on siellä edennyt!

2 kommenttia:

  1. Tuo viherkaappi on niin sun tyyliä! Onneksi ei mene enää kauaa niin voit alkaa täyttää hyllyjä ruukuilla ja laatikoilla.

    Mulla meni selkä jumiin Englannin reissun jälkeen. Kipu säteili oikeaan jalkaan niin että kävelin ns. mummokävelyä. Selkäkipu on yksilöllistä, mutta itse sain selkäni parempaan kuntoon tekemällä pitkiä rauhallisia kävely- ja hiihtolenkkejä, joogaamalla ja ostamalla sänkyyn uudet kovemmat patjat.

    VastaaPoista
  2. Minä ilmeisesti olen heleppo: yksi toinen kaverini sanoi, että kun oli nähnyt lehdessä ensimmäisen kerran tämän viherkaapin, oli ajatellut, että minä pitäisin siitä :I No. Niin pidänkin!

    Kyllä tässä mummokävelyä on tosiaan kyökkästy ja sängystä nouseminen on yhtä tuskaa. Liikunta helpottaa hetkeksi (kävin spinningissä aamupäivällä), mutta sitten se taas iskee, se kipu. Jooga VARMASTI on hyvä tapa hoitaa kipeää selkeää, en epäile yhtään! Tätä se ikä teettää..

    VastaaPoista