torstai 16. joulukuuta 2010

...mutta minäpä täytin ne näin!

....eli kun suolaista täytettä halusin torttutaikinan väliin, tein seuraavanlaisen mixauksen:

- purkki tonnikalaa oliiviöljyssä (ainakin Lidlistä löytyy)
- fetajuustokuutiota puolitoista desiä
- vihreää pestoa kaksi ruokalusikallista



Murskasin ensin fetajuuston haarukalla, lisäsin tonnikalan ja lopuksi peston. 



Täytemäärästä riitti juuri paketilliseen torttutaikinaa täytteeksi.


Ihanan suolaista ja ahneuksissani poltin (tietysti) kitalakeni...kannattaisi antaa jäähtyä hieman (maistuvatkin paremmilta vähän jäähtyneinä). Ahneiden lopun kaikki tietävätkin :/


3 kommenttia:

  1. Kääks, tuli vedet kielelle! Siis, mähän teen täitä tänään!! Prisman kautta kotio =o)

    VastaaPoista
  2. Ups, tuli lievä kirotusvihre: en tee TÄITÄ vaan NÄITÄ... ;Oz

    VastaaPoista
  3. :D Hyvin ovat tehneet nämä lämpimäiset kauppansa. Ja mukavan nopsa tehdä.

    VastaaPoista