torstai 27. kesäkuuta 2013

Nyttöset vex!

Näitä nyttösiä on alkanut taas kertyä..eli jämälankoja. Välillä se alkaa ottamaan niin sanotusti kaaliin, kun pieniä keriä tulee vastaan vähän siellä täällä...no, hiukkasen sain niitä taas hävitettyä näihin pieniin käsitöihin. Erityisesti nämä ensimmäiset ovat pikkiriikkiset - tuttavapariskunta sai pojan ja kun pienelle ihmiselle tekaisee pienet tossut, ei siihen ihan hirveitä lankamääriä saa uppoamaan.. mutta hieman kuitenkin. Lankana jälleen niitä eBayn ihmeellisyyksiä, joilla nimeä ei ole. Kukkaset virkkasin Dropsin Alpakasta huivista jääneestä langasta (edellinen postaus).Toinen pieni jämälankatyö on tämä Eskimo-langasta tehty pipo - oikein käytännöllinen näin kesähelteellä, etten sanoisi. Mutta kuten usein olen todennut, eivät nämä minun käsityöt katso kalenteria - sitä tehdään mitä huvittaa ja kyllä se talvi sieltä vielä tulee, uskokaa pois vain ;) Tämä Eskimo-lanka jäi minulla keväällä tekemästäni neuleesta yli ja tämä sitten sopii neuleen kanssa pidettäväksi talvipakkasilla. 

Se täytyy sanoa tästä piposta vielä, että tämä olisi ollut parempi yksivärisellä langalla tehtynä - olisi nuo kuviot tulleet paremmin esille. Tämä värien vaihtelu nyt vähän syö tuon kuvion esilletuloa.
Niin. Ja ei ne nyttöset tähän loppuneet. Ei alkuukaan.


Malli: vauvan tossut 
Lanka: epämääräistä eBay:stä tilaamaani lankaa sekä pikkiriikkisen Drops Alpaca mix, väri 7238  koristeisiin
Puikot: 3,5

Lanka: Drops Eskimo, vajaa 100 g, väri 42
Puikot: nro 7 ja 8

4 kommenttia:

 1. Ihastuttavat nyttöstossut :) kuin kukat itsessäänkin

  VastaaPoista
 2. Tuollahan nuita nurkissa pyörii jämälankoja... alkoi juuri kesäloma, jospa neuleinto iskisi vihdoinkin...Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..eli tuttu juttu sinullekkin :D Oikein mukavaa ja puikkojen/lankojen täytteistä lomaa sinulle <3

   Poista