keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Matkakäsityö

..joka ei edennyt matkalla silmukkaakaan :/ Mutta kävipähän tekele ja langat mutkan Pariisissa. Että sillä lailla. No, tekaisin tämän tyynynpäällisen sitten kotosalla loppuun, joten eipä tässä hätiä mitiä.

Ohjeen tähän yksinkertaiseen, mutta mukavaan työhön löytyy Dropsin sivuilta ja lankana käytin Dropsin Fabel-lankaa. Ainaoikeaa ja sitten sivuissa aina joko lisätään silmukka tai kavennetaan. Simppeliä ja sinänsä olisi ollut helppo käsityö lentokoneeseen, mutta tämä rouva se torkkui penkillä, eikä tehnyt elettäkään käsityön edistämisen eteen...no, kaiken kaikkiaan loma Pariisissa oli jälleen mainio ja kävelin itseni läkähdyksiin useana päivänä. Ja söin herkkuja niin, että nappi farkuissa nyt kummasti kiristää...salille ja lenkkipolulle siis mars! Pystyin välttelemään Pariisissa myös kaikki lankakaupat, joten (jo entuudestaan ehtymätön) varastoni sai olla tämän reissun verran rauhassa.

Tätä mallia kyllä varmaan tulen vielä jossain käyttämään jämälankojen kanssa; pinnasta tulee eläväinen, kun lankoja vaihtelee tarpeeksi usein. 

Tämäkin tyyny lähtee sitten mökille - tuonne ehtymättömien itsetehtyjen tyynyjen ja peittojen paratiisiin ;)


Virkkasin reunat kiinni, näin reunasta tulee minusta siistimpi kuin että vain ompelisin reunat kiinni.
Jokunen kuva vielä reissusta

..ihmettele nyt sitten siinä, miksi housut kiristää!


Versailles
Lanka: Drops Fabel (värit 672 ja 674)
Puikot: pyöröpuikot nro 4

4 kommenttia:

 1. Kiva tyynynpäällinen, tuohon todellakin voisi upottaa lukemattoman määrän jämälankoja.

  Taisit tuoda Pariisista kevään tullessasi - sen verran mukavalta alkavat ilmat vaikuttaa.

  VastaaPoista
 2. Samalla tavalla ajattelin itsekkin, että mitä enemmän ja erilaisia jämälankoja tähän malliin laittaisi, sitä eläväisemmän pinnan siitä saisi..harkintaan siis!

  Toin tosiaan kelit Pariista mukanani, kyllä nyt passaa..tosin poltin itseni silloin Versaillesissa käydessämme - olkapäät ja kaula kärähtivät. Pari seuraavaa päivää kun koetti laukkua kantaa olkapäällä, kuului aina alkuun: auhhhh!

  VastaaPoista
 3. Wau! Kiva idea ja ihanat matkakuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meke...tuota tyynynpäällisen ideaa kyllä voisi soveltaa moneen työhön. Nyt hikoillaan taas ISON projektin äärellä, joten blogin päivitys vähän venähtää!

   Poista