keskiviikko 29. elokuuta 2012

Nyy hää jo toestaa ihtiään...

...eli tein tällä samalla ohjeella jo toiset tohvelit, ensimmäiset tohvelit ja niistä bloggaus löytyy täältä. Alkujaan oli tarkoitus tehdä nämä miehelleni, mutta niistä tuli sen verran pienet, että päätyivät sitten minulle. Lähtekööt nämä mökille unisukiksi sitten :I Lankana jälleen kerran e-bayn kautta tilattua lankaa (noin seiskaveikan paksuista) ja neuloin nämä kaksinkertaisella langalla. Nopsa ohje, joten jos tulee tarve saada nopeasti paksut tohvelit, kannattaa kokeilla tätä ohjetta. Neuloessa mietin, että tätä ohjetta kannattaisi hyödyntää jämälankoihin - sitoisi vain erivärisiä ja paksuisia lankoja toisiinsa ja varmasti saisi omaperäiset tohvelit :) Vähän kierrätystkäin mukana - napit ovat minun vanhoista talvikengistä napatut.


Huomenaamulla ollaan jälleen lähdössä mökille ja siellä sitten ollaankin loppuviikko - olemme tilanneet tontille ISO KASA MUKULAKIVIÄ ja niistä pitäisi ryhtyä väsäämään isoa palapeliä etupihalle...eli portaiden eteen sellaista puolikaaren muotoista liuskaa. Epäilen, että tällä tätsykällä on sen verran kädet kipeät seuraavat päivät, että saattaa virkkuukoukku tai puikot täristä iltaisin melkoisesti, mikäli jaksaa edes haaveilla mistään käsitöistä. No. Itseppä ollaan taas tämä liemi keitetty ja siellä sitten mehustukaamme. Taas kerran. 


Malli: Tohvelit (Moon Socks)
Lanka: eBaystä hankittua ihmelankaa, n. 200g
Puikot: nro 6

2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset! Sopisi hyvin yksiin mun farkku-korvisten kanssa :) Oon useasti miettinyt, että kivasti menee värit yksiin...postuksesta tulee mieleen omat urakkakokemukset - teininä! Rakennettiin mökkiä perheen voimalla ja mä kelpasin kottikärryn varteen.... jep. jo muisto hikoiluttaa kivasti :)

    VastaaPoista
  2. Olen itsekkin huomannut, että useat korusi kävisi yksiin tekemieni vaatekappaleiden kanssa :)
    Jep, uskon itsekkin joutuvani tällä kertaa rahtaajan hommiin, eli kuljetan näitä kiviä a paikasta b ja juurikin kottikärryjen kanssa :I Voi olla, että olunen maistuu saunassa työpäivän jälkeen..

    VastaaPoista