maanantai 6. elokuuta 2012

Koukutti

Tämä aina välillä iskee, tämä virkkausinto. Silloin jos pahemmaksi äityy (kuten nyt), tahtoo tuloksena olla torkkupeitto. Neljäs torkkupeitto virkaten mahtanee olla tämä :I Kuten mieheni kerran huomautti, hän kuvitteli aina, että tälläiset projektit ovat kerran elämässä toteutettavia (ja vuosia kestävä projekti), eikä niitä tehtailla useampia tämän tästä. Erehty. Parka. Eipä sillä, on minulla tuolla kätköissäni vielä yhteen kokonaiseen torkkupeittoon langat..jahka se taas iskee..se virkkausinto. Hetkeksi taas varmaan laantuu tämä virkkuutouhuilu ja siirryn neulepuikkoihin, rannekkin kun huutaa hoosiannaa ja pyytää taukoa touhuun. Kroppakaan kun ei pääse helpolla tälläisessä touhussa :DLankana itse peitossa on Virolaisesta nettikaupasta (http://shop.kl24.ee/) tilattua Patons Washed Haze -lankaa, kymmentä eri väriä ja lankaa meni noin 1 kg :I Reunuksessa taas käytin Dropsin Muskat -lankaa ja sitä meni noin 150 g...eli aikas paljon tuli tuhottua lankaa tähän työhön :)

Jokainen joka on joskus peitteen virkannut/neulonut, tietää kuinka suurta iloa on saada tälläinen suurehko projekti päätökseen - melekeimpä tekisi mieleni aukaista skumppapullo ja skoolata uudelle peitteelle ;) Tämäkin torkkkupeitto jäi mökillemme (sain tämä siellä valmiiksi ja sinne sitten jätin) ja tämä taitaa mennä nyt saunapirttiin, jonne ostimme uuden laverin tänä keväänä. Täytyyhän sielläkin olla oma torkkupeitto, jos vaikka tekisi mieli ottaa päikkärit saunan jälkeen.

Mökillä kukkiiMalli: Omasta mielikuvituksesta höystetty
Lanka: Patons Washed Haze ja Drops Muskat
Koukku: nro 3,5

6 kommenttia:

 1. Ihastuttava! Minäkin luulin, että näitä tehdään vain 1/elämä :) Kyllä on varmana ranne kipiä. :( Tätä kelpaa kyllä ihailla! :) Niin monia kauniita värejä. Ota nyt torkut sen alla ja herätessä vaikka kuppi kahvia ellei sitä skumppaa henno ottaa :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis peitto! Näitä peittoja kun rupeaa tekemään, niin loppua ei näy. Itsekin sain juuri yhden peiton valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kumpaisellekkin..ja taidan tosiaan sen skumpan avaamisen jättää vaikka viikonloppuun ;)

  Lammas, totta...näiden tekemiseenkin voi jäädä koukkuun :I

  VastaaPoista
 4. Hauska tilkkutäkki :D Kyllä sai nyt saunapirtti edustuspeiton!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Emma, kyllähän saunapirtti on sen ansainnut ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihastuttava peitto. Hyvä koukku!

  VastaaPoista