perjantai 24. elokuuta 2012

Huppuhuivi

Kympin puikoilla ja paksulla langalla saa (nopeasti) näkyvää aikaiseksi. Vaihteeksi sellainen on mukavaa, kun edellinen työ oli sellaista väkertämistä virkkuukoukun kanssa :I Ohjeen bongasin dropsin sivuilta ja kun itseltä löytyi paksua lankaa (vaikkeikaan Dropsin Eskimoa, jota ohjeessa käytettiin), päätin kokeilla minkälainen versio tästä Sirdar Squiggle -langasta tulisi. No, tämmöinen tuli :o Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen ja varmasti lämmin, vaikkei vielä ihan ole tälläisten lämmikkeiden aika. Onneksi. 

Heh

Heh, heh

Ainokin halusi kuvaan, tietysti
Elokuu on mennyt todella nopeasti ja me olemme viettäneet sen melkein täysin mökillä. Pari päivää käyty vain kotosalla hakemassa muonatäydennystä ja pesemässä pyykkiä. Vielä olisi viikon verran lomailua tiedossa ja emmeköhän vielä käy mökkeilemässä yhden siivun. Sitten täytyykin tyytyä pitkäksi aikaa vain viikonloppuvisiittejä siellä tehden :I


Lanka: Sirdar Squiggle super chunky, 12 x 50 g
Puikot: nro. 106 kommenttia:

 1. Nyt on ollut ihan ok mökki-ilmat tai ainakin ollut vaihtelevaa ;)

  Mulla on ihan ollut puikot jäissä (siis ilmoista huolimatta) ja yhdet, samat villasukat olleet puikoilla aika kauan. Ja teen sitä ensimmäistä vieläkin. Tosin ehdin tehdä yhden sukan melkein valmiiksi, kun huomasin, etten tykkääkään siitä. Purkuhommiin mars mars.

  Tekisi nyt mieli aloittaa jotain uutta ja isoa (katos kun se gradukin tuli valmiiksi), villatakkia tai jotain. Pitäisi vaan löytää kiva malli, kun ei monen vuoden tauon jälkeen viitsi alkaa omasta päästä värkkäämään niin kuin nuorena tuli tehdyksi. Nyt haluaisi päästä helpolla niin että joku muu olisi laskenut silmukat ja kierrokset valmiiksi. Tai saishan siitä edes vähän suuntaviittaa.

  Mukavaa viikonloppua ja Ollilta hau-haut tyttärille!

  t. Aikku

  VastaaPoista
 2. Ensinnäkin, onnittelut gradun loppuun saattamisesta!! Niin, ja kyllähän sitä ilmalla kuin ilmalla viihtyy mökillä; jos sataa, saa hyvän tekosyyn istuskella takan äärellä ja vaikka heilutella puikkoja ja kuunnella radiota. Tosin en itsekkään ole kovin tiuhaan nyt elokuussa neulonut, useita päiviä tullut, etten ole tikkuihin päin edes vilkaissut. Ehkä nämä pimenevät illat muuttavat tilanteen...

  Ihania villatakkeja löytyy juuri esim. dropsin mallistosta (yksi harkinnassa tälläkin hetkellä ja langatkin siihen olisi, mutta en ole vielä aloittanut).

  Jouiduin tässä vähän aikaa sitten itsekkin purkamaan miehelle aloittamani neuleen - että otti pattiin, mutta huomasin, että siitä olisi tullut aivan liian suuri :I Kyllä se ottaa vain luonnolle lähteä kerimään lankaa takaisin, mutta mitäpä sitä liian suurta tekemään, jos sitä ei sitten kukaan pidä.

  Viikonloppuja sinnekkin ja Ollille rapsutuksia meidän flikoilta!

  VastaaPoista
 3. Tulipas siitä hauska! Mukavaa mökkiviikonloppua =O)

  VastaaPoista
 4. Hauskahan se ja lämmin, hyvää viikonloppua Hanna. Toivottavasti ketarat ovat parantuneet ;)

  VastaaPoista
 5. Tällaista minäkin voisin yrittää, kävin taas katselemassa syksyn lankoja, mutta en ostanut mitään - valinnan vaikeus...

  VastaaPoista
 6. Meke, tämä on hyyyyvin yksinkertainen tehdä ja linkistä pääset suoraan ohjeeseen. Isot puikot ja paksua lankaa - äkkiä tulee tulosta :)

  VastaaPoista