keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pitihän se yksi ristipistotyökin sitten kokeilla


Olen joskus 20 vuotta sitten tehnyt yhden pienen ristipistotyön ja nyt taas piti kokeilla :D Olen tilannut tämän tekeleen joskus puoli vuotta sitten Tapion kaupasta ja sainpas tehtyä tämänkin tuolta nurkista kuleksimasta. En erityisen paljon innostunut tästä; koin sen vähän sellaiseksi värityskirjan värittämiseksi, eli ei ollut niin haastetta eikä mielikuvitukselle ollut juuri sijaa. Toisaalta tälläisten ristipistotöiden teko sopii hyvin silloin, kun haluaa esim. katsella tv:tä tai jotain. Tiedän toki, että näitä haasteellisempia versioita ristipistotöistä kyllä löytyy, mutta nämä valmiiksi "väritetyt" ja paksulla langalla tehtävät työt ovat tätä helpompaa osiota.

Koska olen onneton ompelija, virkkasin taustan "omasta päästä". Pylväillä sain taustan tehtyä  melko nopesti. Lankana novitan cotton luxus ja virkkuukoukkuna 4. Tyynyn koko on 40x40 cm.


Mutta valmiiksi tuli ja tämä tyyny lähtee mökille.


Tautasta tuli mukiinmenevä ja kun lisäsin tähän napit, on päällynen helposti irroitettavissa ja pestävissä. Katsotaan, tuleeko näitä tehtyä lisää jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti