tiistai 22. maaliskuuta 2011

Blaa, blaa!

Saahan sitä kirjoittaa ja selittää, että seuraavaksi neulon. Tässä tulos: virkattu huivi. Eli jälleen sitä samaa sarjaa, jota tässä nyt olen kuuliaasti noudattanut: Novitan lehti kevät 2011. Virkkuukoukku 3,5 ja Nallea lankana. Tätä lankaa jäi noin reilu kerä hamosesta ja päätin sitten virkata vielä tämän huivinkin alta pois. Äkkiähän tämän teki, pari iltaa meni tätä värkätessä.


Ohjeessa on käytetty kolmea eri väriä, mutta itse halusin vain saada ylimääräiset langat pois ja käytin vain tätä yhtä väriä. 


Nyt sentään olen ottanut neulomuksen esille ja jättänyt virkkuukoukut vähäksi aikaa syrjään. Toisaalta tekisi mieleni aloittaa kokeilemaan jotain virkkausta, kun tänään sain noita (ihania) uusia virkkuukoukkujakin (alla oleva postaus) :/

4 kommenttia:

 1. Voi mahoton sun kanssa. Uutta pukkaa koko ajan, minä takkuan oman paksun kaulurin kanssa... montako viikkoa lienee ollut jo kesken.

  Kuulepa yksi vinkki: tuosta saisi vähän muuntelemalla kivan kolmiohuivin, jota voisi käyttää kaulassa kietaisemalla huivi kivasti ja rennosti tai sitten hartioilla kylminä kesäiltoina.

  Paljonko huivin meni lankaa?

  VastaaPoista
 2. Hmm, totta, tuosta saisi helposti muunneltua kolmiohuivin! Hyvin hoksattu!

  Lankaa meni melko tarkasti 1 kerä (Novitan nallea siis). Jos haluat tarkan ohjeen tälle,voi skannata lehdestä ja laittaa sähköpostitse ;)

  VastaaPoista
 3. Tintsa, voisin ottaa ohjeen, mutta älä sitten odota, että ihan heti esittelisin aikaansaannoksiani...

  VastaaPoista