tiistai 4. marraskuuta 2014

Ikävänpoistosukat

Jatketaan näillä jämälangoilla ja iloisilla väreillä, kun kerta alkuun on päästy...eli nyt valmistui erilaisista jämälagoista sukat, tähän harmauteen ja synkkyyteen. Vettä, räntää ja pimeyttä onkin taas riittänyt useamman päivän putkeen, joten kyllä näille sukille tieynlainen tilauksin on...mutta ei kai se auta. Tämä nyt kuuluu tähän vuodenaikaan ja sillä selvä. Pitää vain koettaa keksiä jotain tämän tapaisia projekteja itselle, jotta mieli pysyisi virkeänä ja alakulo ei iskisi.

Kuviot näihin sukkiin lunttasin kaikenlaisista neulekirjoista, mitä itseltä löytyy. Ja välillä vähän myös soveltaen kuviota. Mutta hauska projekti tämä oli ja aina nämä jämälankatyöt jaksavat kiehtoa minua. Ajatuksissa onkin vielä yhdenlainen jämälankaprojekti, jonka varmaan tässä lähiaikoina toteutan. Siinä sitten käytän vain omaa mielikuvitusta ja sovellan.

Joululahjojakin olen tässä jo aloitellut neulomaan. Kaikkia tekeleitä en varmaan tänne edes postaa, muuten voi yllätykset mennä plörinäksi..

Mutta jaksetaan nyt tämä marraskuu ja joulukuu taas meneekin omalla painollaan, joulua odotellessa!


Ohje: Normisukat, ei varsinaista ohjetta 
Lanka: 7-veljestä, ym. samanvahvuisia lankoja, yhteensä 157 grammaa
Puikot: nro 4

6 kommenttia:

 1. Hienot sukat! Toimivat takuulla kaikenlaisen ikävän poistossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Kaikki keinot ovat nyt sallittuja, tähän aikaan vuodesta..ja ehkä tämä neulominen on kuitenkin niitä harmittomimpia tapoja pitää ikävää pois..

   Poista
 2. Jo on kivat sukat, pitääpä itseki kaivella lankakori ja ottaa jämät käyttöön. Tännäänhän me saatiin onneksi lunta ouluun, eipä oo nii pimmeetä ja synkkää ennää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin saatiin, lunta :) Ja mukavan valoisaa nyt onkin, aivan eri tunnelma kuin pari päivää sitten!

   Kaivele ihmeessä jämät esiin ja puikot vain heilumaan ;)

   Poista
 3. Ihan vaan pikkasen tulin kurkkaamaan blogiasi, kun en ole aikoihin muistanut. Ja voi miten nopeasti tunti hurahtikaan upeita käsitöitäsi ihaillessa . niin ihania kaikki <3

  VastaaPoista