perjantai 5. huhtikuuta 2013

Äitelää!

Nyt sitten mentiin jo äitelän puolella tämän värin kanssa. Ehtymättömässä lankajemmastani löysin tälläistä aniliininpunaista lankaa n. 150 g ja ajattelinpa neulaista tämänkin nyttösen pois kuleksimasta. Aina hyvä ratkaisu on silloin sukat. Kromosomit nimeltään.

Lanka on taas näit e-Bayn ihmeellisyyksiä, ei nimeä enkä tarkkaan muista edes milloin olen tämänkin langan tilannut. Ja miksi.

Nyt mieleni tekevi hiukan ohkaisemmasta langasta luoda jotain. Ehkä. Katsotaan nyt.

Mutta viikonloppuja!Näin lumista oli vielä pääsiäisenä..kuva otettu joen jäältä, jossa pystyi hyvin vielä talsimaan ja pilkkimään. Tämä tönö ehkä kaipaisi hiljalleen pientä fiksausta.


Lanka: I have absolutely no idea
Puikot: 3,5
4 kommenttia:

  1. Mageet kuviot :) Mikään magea ei oo liian äitelää, just ok!

    VastaaPoista
  2. Värillä ei ole väliä kunhan on punaista:) Ihanan pirteät sukat. Kyllä meillä kelpaa auringossa nyt kylpeä, sen verran porottaa tuo Oulun aurinko;) Mukavaa viikonloppua ja kutomisintoa toivotan sinulle jatkossakin:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Evangelina, kaunis on todellakin täällä Oulussa sää - kävinkin koirien kanssa tuossa ulkona ja pientä sulamistakin hangessa voi todeta. Uusi projekti hypähtikin jo pyöröpuikoille, joten eiköhän tässä taas jotain uutta saada aikaiseksi. Hyvät viikonloput myös sinulle :)

    VastaaPoista