tiistai 2. lokakuuta 2012

Kylläpä kesti

tämän villiksen tekeminen, noin kuukauden tätä tahkoin :I Ohje oli suhteellisen hankala kirjoneuletyö (minulle) monien langankatkaisujen myötä..ja päättely oli sen mukainen. Mutta lanka oli taas tätä ihanaa Dropsin Karismaa, johon olen kovin tykästynyt, se auttoi kuitenkin hieman tässä tuskien tiessä ;) Langat tilasin muuten Kärkkäiseltä, sieltä sai tätä lankaa melko edullisesti. Vaikka täällä Oulussa on Kärkkäinen, ei juuri Karismaa siellä paikan päällä ollut, vaan piti mennä nettipuotiin. 

Ehdinpä tässä sairastaa oikein perusteellisen flunssankin välissä ja ääni on vieläkin kateissa. Jospa sitä nyt sitten ei tarvitse talvella enää kuumeilla ja yskiä.

Uusia käsityöprojekteja pää pursuaa täynnä, mutta vielä en ole saanut päätettyä, mihin seuraavaksi hyppäisin. Ehkäpä jotain ei niin kinkkistä, kuin tämä oli :D

Malli: Drops design, kaarrokejakku (taas tälläinen nimihirviö - eikö tämä ole villatakki?)
Lanka: Drops Karisma 
Puikot: Pyöröt (80 cm) 3 ja 4 ja puikot 3 ja 4

8 kommenttia:

 1. Tosi hieno. Upea. Mahtava.

  En tiennytkään, että kärkkäiseltä tai sen nettikaupasta saa dropsin lankoja. Tuo Karisma on minunkin suosikki, ihana villalanka ja hyvä kutoa. Näyttäisi olevan 20 senttiä halvempi kärkkäisellä kuin lankakaupassa.

  Et ole ollut kovin usein sairas ja toivottavasti pysyt nyt pitkään terveenä. Ei ole todellakaan kiva sairastaa.

  t. Aikku

  VastaaPoista
 2. Kiitosh...ja juu, Kärkkäiseltä saa nykyisin rajoitetusti näitä Dropsin lankoja ja nettikaupasta lisää. Tuntui vain vähän hassulta tilata netistä, kun Kärkkäinen on parin kilsan päässä kotoa :D

  En tosiaan ole usein kipeänä - viime kerrasta on vuosia ja ehkäpä taas voitaisiin pitää useampi vuosi väliä. Äänen menetys olikin melkoisen rasittava kokemus - vaikka asiaa olisi ollut, ei ääntä lähde. Mites siinä sitten vingut sängystä, että kuumaa mehua tarttis?


  VastaaPoista
 3. Upea kuviointi. Ei täällä voi kun huokailla ihastuksesta ja minusta nopeasti tehty, mutta mulla onkin edelleen kesken jopa aloittamani kaulaliina...

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Mutta sinähän teetkin liukuhihnalla näitä upeita koruja, joten ei kai sinullakaan riitä aika ihan joka paikkaan ;)

  VastaaPoista
 5. En ole koskaan neulonut Karismasta. Sun villatakki on niin hieno, että pitäisi varmaan kokeilla tuota lankaa. Värit on tosi kauniit!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Lammas ;) Suosittelen kyllä tätä lankaa, on pehmyttä, hyvä neuloa ja EI pistele lainkaan. Se on minulle tärkeää myös.

  VastaaPoista