maanantai 8. lokakuuta 2012

Helmisukat

Välityönä työstin villatakista jääneistä langoista (Drops Karisma) miehelle sukat, johon ujutin puuhelmiä mukaan. Täytyyhän sitä vähän miehenkin sukkia koristaa, jottei aivan liian yksitotisiksi kävisi.. ja eipä tuo mies ollut moksiskaan, vaikka vähän helmiä sukista löytyi ;) Unisukkina piti jo näitä viime yönä.
Tilasin Adlibriksesta pari käsityöaiheista kirjaa itselle: Neulo, virkkaa, kirjo ekolangasta (Sanna Vatanen) ja Upeat kirjoneulesukat (Madeline Weston). Tämä jälkimmäistä tulee varmasti vuosien varrella selailtua ja kokeiltua erilaisia sukkien malleja, jota kirja tarjoaa, mutta tämä Neulo, virkkaa, kirjo ekolangasta oli pienoinen pettymys. Jotkut ohjeet ovat jotenkin "lapsellisia" ja eivät niin käytännöllisä käsitöitä (ei sillä, että kaiken pitäisi aina olla niin käytännöllistä, mutta jotenkin itse pidän töistä, joilla on joku funktio). Mutta kyllä tulen toteuttamaan joitakin ohjeita tästäkin kirjasta, esimerkiksi pyörötakkiohje virkkaamalla oli aivan selkeästi sellainen, jonka tulen varmaan jo tämän talven aikana toteuttamaan. Mutta nyt taidan seuraavaksi aloittaa miehelle villapuseron neulomisen. On jo pidempään toivonut itselleen neulepuseroa ja enköhän minä nyt voisi koettaa toteuttaa sen toiveen...mutta katsotaan nyt, mitä tästä tulee. 


2 kommenttia:

  1. Kivat unisukat! Kyllä se täytyy miehen helmiä kestää - siellä ehkä vähemmän, mutta täällä sitäkin enemmän :) T. helmihullu

    VastaaPoista
  2. ..näyttikö, Meke, tutuilta helmet? Ovat nimittäin siitä sinulta voitetusta paketista otetut :D

    VastaaPoista