tiistai 27. joulukuuta 2011

Neulottu tyyny

Minulla oli jemmassa tätä ihanaa, lahjaksi saamaani Rasta Leguna Negra lankaa 300 gramman verran ja olen jo pitkään miettinyt mitä ihmettä siitä tekisin. Lanka on todella paksua ja pehmyttä ja ohjeita surffaillessani huomasin tämän Novitan ohjeen tyynystä. Ei kai pehmyitä tyynyjä voi koskaan olla liikaa? Tyynyjä, joiden päällä on hyvä kölliä takkatulen äärellä?? Ei muuta kuin paksut puikot esille ja nopeasti tämä syntyikin. Se täytyy todeta, että oli jotenkin raskasta neuloa tätä toooodella paksua lankaa :/ Tuntui että kädet väsyivät alta aikayksikön ja taukoja joutui pitämään melko usein, vaikka muuten työ edistyi paksun langan vuoksi nopeasti. 
Kaksi kerää tätä lankaa tähän työhön prikuulleen, joten jämälankoja tästä ei sitten jäänyt yhtään. Ja tämäkin työ matkaa sitten mökille loppuviikosta, kun lähdemme sinne uutta vuotta vastaanottamaan. Taitaakin tulla sellainen uusi vuosi, ettei näe raketin rakettia, sen verran syrjässä ollaan :D Mutta sieltä löytyykin kirkkaina talviöinä sellainen tähtitaivas, ettei moista kaupungissa näekkään. Siinä sitä säihkettä sitten riittääkin, eikä lennä setelit taivaalle! Hyvää uutta vuotta näin etukäteen kaikille! Ja annetaan puikkojen viuhua ensi vuonnakin :)
Malli: Neulottu tyyny (tyynyt tosin tehty yksinkertaisella langalla ohjeesta poiketen)
Lanka: Rasta Laguna Negra, 300 g (100% merinovillaa)
Puikot: nro. 10 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lankaa ja tyynystä tuli todella upea - kunnioitan ihmisiä jotka osaavat neuloa noin vain mallista näin ihanan kuvion! Kaunista katseltavaa. Hyvää Uutta Vuotta myös Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Meke, kauniista sanoista. Tulin hyvälle mielelle kommentistasi :)

    VastaaPoista