torstai 15. joulukuuta 2011

KaakaohamonenLoistava loma New Yorkissa suoritettu ja samalla reissulla tuli käytyä Kanadassa Niagaran putouksilla...ja nyt jälleen täällä ihanassa sohjossa kyntämässä kohti joulua :/

Käsitöitä en juuri reissulla tehnyt ja nyt vasta sain jotain valmiiksi. Eli hame, jonka ristin kaakaohamoseksi, lanka kun muistuttaa väriltään mieltestäni kaakaota. Ohje on enimmäkseen omasta päästä muotoutunut ja puikkoina nro 4 pyöröt. Lanka on taas Kiinasta tilattuja ihmehärpäkkeitä. Paksuudeltaan tämä lanka on noin seiskaveikkaa. Lankaa tähän hamoseen meni noin 350 grammaa.

Ohjeen voisin (suurpiirteisesti) heittää tänne loppuun jossain vaiheessa, jos joku innostuu neulomaan jotain vastaavaa. Seuraavaksi pitäisi varmaan neuloa loppuun sukat, jotka aloitin neulomaan Atlantin yllä.


3 kommenttia:

 1. Morjensta taas pitkästä aikaa. Kiva, että olet palannut näihin talvisiin maisemiin. Eihän mikään voi olla parempaa kuin koiralenkit aamuisessa räntäsateessa. Vai oliko siellä NY:ssa muka jotenkin viehättävämpää tämä talvinen elo?

  Hamonen on tosi kiva, ihan minun näköinen. Jos vaikka yhtäkkiä lihoisit jotain 30 kiloa niin minä ostan sulta tuon hameen. Teepä siis kunnolla sitä lanttulootaa... ei vaiskaan. Kiva hame ja sopii sulle(kin).

  VastaaPoista
 2. Upea hame! Ihastuva sattuma, että mulla on korusetti, joka sopisi tuohon asuun jetsulleen. Itse asiassa, se on jouluarpajaisten palkintona blogissani! Tsekkaa jos satut pitämään!

  VastaaPoista
 3. Aikku, kyllä tässä on vararengasta hyvin kasvateltu - eli ruoka on maittanut taas hyvin, joten ei pelkoa laihtumisesta ole :D Jotenkin oli viehättävämpi kävellä NY katuja, kuin täällä vesisateessa kyntää :/

  Meke - kävin sivuillasi ja osallistuin arvontaan. Aivan ihana korusetti, kertakaikkiaan ja sopisi kyllä erinomaisesti hameen kanssa! Ja kiitos kehuista.

  VastaaPoista